Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz sutyerák007 #29654 üzenetére
Én úgy vagyok vele, de a T10 dmg farmon kívül gyakorlatilag a legkevésbé szórakoztató tier.
Ha top klánokkal akarok szembekerülni, átmegyek egy lila klánhoz, és tolok kompetitívet.
Random nem igazán erre van vsz.
Mondjuk mostanában többet játszom T10, mint eddig valaha, mert a Monti is jó, Yama is jó, többnyire szakaszban, elfogadható (kivéve ha nagyon tré a map), de T10 is ugyanúgy borult MM balansz van, mint bárhol máshol.. tehát vagy mi töröljük ki a hátsónkat az ellenféllel, vagy ők velünk.. a középút túl ritka, hogy bármiféle kompetitív élményt elkönyvelhessek ebből.LK: minek offolsz? Wowsról beszélgetünk, kb minden ontopic.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz sutyerák007 #29654 üzenetére
Én inkább azt tapasztaltam, hogy meccs elején szinte utasítva kiosszák a feladatokat, összevesznek persze, aztán ahogy halad a meccs, mindenki elkezdi okolni a másikat az esett sérelmekért. És persze senki nem enged, mert ugye aki már T10 hajóval hasít az már pro Ilyenkor voltak olyanok, hogy elküldtek spotolni és 4-5 (az összes) hajó a sziget mögött marad, vagy pl.: a minimapon 2 területnégyzeten belül volt 10 hajónk. T8-9-ből rendszeresen feldobott 10-be és semmiféle profizmust nem láttam sosem. Régebben már írták itt nekem, hogy pár hét alatt fel lehet T10-ig jutni, na ez látszik is.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.