-
GAMEPOD.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrom
tag
Valaki 5236?
-
zitrom
tag
Hali!
Mi a különbség egy 54Mbps és 108Mbps sebességű router között?Miben több/jobb az utóbbi?[ Szerkesztve ]
-
zitrom
tag
Hali!
Egyszerű a kérdés:
Milyen Wifi routert vegyek?Illetve milyen kis wifi kártyákat?Ha valaki tud indokolni is hogy ez miért az meg miért nem az még jobb lenne! -
zitrom
tag
Hali!
Otthon 2 gép között lenne megosztva a net,pár m-re lennének egymástól(gépek),fallal elválasztva.
Amúgy én egy Asus WL 520gc-re gondoltam.Nem tom mennyire jó,szóval ha ratyi akkor jöhet más ajánlat
Nem vagyok otthon hálózat témában szóval az utp-ről se tudom hogy mi... -
zitrom
tag
Vezetéknélküli routert szeretnék venni,ami ugye szokásosan jól megosztja a netet,nem szakad,meg és nagy "teljesítményű".
Mit ajánlotok ami bizonyítottan jó is?
15K körül húzom meg a max árat.Bár ha nem sokkal van fölötte már igazán jó router akkor azt is leírhatnátok én meg majd elgondolkozok rajta hogy megéri e nekem...
Meg úgy halottam hogy ha 2 gép között meg akarom osztani a netet akkor kell mind a 2 gpébe vennem ilyen wifi-s kártyát vagy "hogyishijják"..
Ezekből is ajánljatok egy jót ami nem túlzottan drága.
Kösz a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- I5 6600 konfiguráció, NID-nek!
- Vengeance LPX 2x8gb 3000mhz DDR4 RAM
- Garmin Dezl LGV710 Teherautós Nagvigáció Eladó!
- OnePlus 10 Pro 12/256Gb fekete, teljes dobozával, hibátlan állapotban , 6 hónap garanciával eladó !
- DDR5 és DDR4 RAMOK ( G.Skill, Corsair DOMINATOR TITANIUM RGB, Kingston Predator, Crucial Ballistix )
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest