-
GAMEPOD.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Igen,ez peldaul az egyik erv a jobb ap-k mellett.
Kulon technologiat alkalmaznak arra, hogy roamingot (amikor atmesz az egyik aprol a masikra) ne vedd eszre.
Ott ugye konnyen megoldhato, hogy mindenhol legyen 5 ghz, egy ssid alatt.Az olcsobb megoldasoknal a fo problema az szokott lenni, amikor az end device meg "latja" a tavoli ap-t,ezert nem megy at masikra,de erdemi forgalom mar nincs rajta,es a masik ap joval kozelebb van.
Nekem a regi melohelyemen (kisebb,nem it ceg) olyan volt a rendszer, hogyha elmentem az ap hatotavjabol, majd vissza, akkor mar ugyanarra az apra csatlakozva sem volt forgalom, kellett egy wifi ki-be kapcsolas az akkori telomon (Galaxy S2).
Ez nem csak baromi idegesito volt (mert ha elfelejtettem, akkor meg az ertesitesek sem jottek meg), de durvan zabalta az akksit is. Szabadnapokon masfelszer annyit birt egy toltessel, mint bent.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kuponkunyeráló
- EAFC 25
- YouTube
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- 3 HÓNAPOT MENT! Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC 12GB
- Thinkpad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe gar
- Gainward GeForce RTX 2060 SUPER Ghost 8GB
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest