-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoleer
senior tag
Hivatalos T-mobile info lumia 920 forgalmazásával kapcsolatban: Információink alapján a közeljövőben nem várható társaságunknál a Nokia Lumia 920 típusú készülék forgalmazása. szval sztm idén ne várjátok!
-
zsoleer
senior tag
191K pedig ezt vártam hátha 170K körül nyit de ennyiért nagyon sok htc 8x 140K ami +50K ami embertelen lehet ebböl egy Ativ S lesz! Nem tudjátok hogy a T-nél kb mikor lesz? ebben a hónapban esélyes?
[ Szerkesztve ]
-
zsoleer
senior tag
valaki mondta hogy hónap közepétöl várható a lumia 920 a T-nél most frissítették a hamarosan kapható készülékek listáját a HTC 8X ott van de lumia sehol szval ez is csak kacsa volt...
-
zsoleer
senior tag
Akármennyire is tetszik a 920 +40-50K-t nem ér meg valljuk be a 8x-hez képest!
-
zsoleer
senior tag
Nézegetem az expansys-t és látom hogy a 820 ára már kint van elég finom többe kerül mint a 8x [link] 920 mennyi lesz amit oly sokan várnak? 180-190K tipp Gratulálok a Nokia árazásához
[ Szerkesztve ]
-
zsoleer
senior tag
Nem tudja valaki hogy az expansys - on mikor jelenik meg a 920 és mennyi lesz?? Semmi infót nem találok pedig mar mailt is írtam de meg egy arat se tudtak mondani pedig mar teszt is van!
[ Szerkesztve ]
-
zsoleer
senior tag
válasz Oppenheimer #1905 üzenetére
8x már jövöhétöl hivatalosan lehet kapni itthon 140K áron
-
zsoleer
senior tag
nem tudjátok hogy kb mennyi lesz a 920 ára? 160-170 körül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968