Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
Fontos vagy nem fontos neked, egy szempont. Nekik is, hiszen osztályozták. Low-ligt képek esetében a 920 fölénye lealázó, egyéb esetekben is valamivel jobb, és akkor még ott az OIS. Ezek után azonos pontszámot adni az meglehetős elfogultságot jelent. Ez nem olyan, hogy nekem jobban tetszik a csempe, vagy az ikon, vagy én jobban szeretem a polikarbonátnál az alumíniumot.
-
pushalias
addikt
Dícsérjék, nincs azzal baj, de az pl. hogy van, hogy a kamerája ugyanolyan osztályzatot kapott a Verge-től, mint a 920-é? Nem érzed egy picit sem elfogultnak? Hm? És ha a kamerák közötti józan ésszel letagadhatatlan különbség így eltűnik náluk, akkor a többi osztályzat mennyire jogos szerinted?
Nem elfogulatlanok? Hogy érzed?
(#2011) frisco Hát hogy a tökbe lenne a Verge elfogult? Juj, ki mer ilyet állítani? Aljas rágalom!
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Mindegyik Nexus lekerekített, és az nekem nem jön be A Nexus 7 jól néz ki, de számomra nincs értelme a 7 colos tabletnek, a Nexus 10 meg megint csúnya, így az se játszik. Így hiába lenne kedvem Nexus-t venni, nincs olyan ami tetszene, marad a 8X, ami az arányaiban kicsi kijelzőjével együtt is kegyetlen mód tetszik, főleg ha tényleg az a szép kék kerül forgalomba, és nem a marketingfotókon szereplő liláskék
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest