Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
Szia.
Arra, hogy az app support gyakorlatilag 0. Ez alatt az appok kivezetését, nem elérhetőségét és a fejlsztők által(nyilván jogosan) elengedett updateket értem. Van pár ellenpélda, de nagyon ritka. Ahogy Francia91 írja, az MS odaböffent pár Office update-et, de azt is szerintem csak a törvényi kötelezettség miatt(vagy már az sincs? nem tudom). Mindamellett a fent lévő appokat is az androidhoz képest jóval silányabb funkciókínálat jellemzi.
itt olvasom fentebb, hogy chatkezelő appok pl messenger nem megy. De máshol azt is olvastam, hogy amennyiben a telefon nem volt még visszaállítva gyári állapotba azóta, akkor működik az app, csak újra nem lehet leszedni az áruházból.
-Nem, nem működik, szerveroldalon van lekapcsolva.
- ha a normál windows áruházban fent vannak ezek az appok, azok miért nem működnek telefonon?
-Mert az áruház közös, de minden app mellett ott van, mire "megy fel".- láttam fentebb korábban linkelt appx gyűjteményt is letölthetőt. azokkal sem lehet működésre bírni az appokat amik nem találhatóak meg a telefonos áruházban?
-Nem,nem lehet, ellenben ha van benned kis geekvér, akkor interop unlockolhatod, és lelkes WM fanok útmutatása alapján alternatív áruházakat-W10M Group Mega Repo/Penguin Store telepíthetsz, és eltűnt, áruházban már nem fellelhető nappokat telpíthetsz. Ez nem oldja meg a szerveroldali dolgokat, és nem is kalózverzió-oldal(azaz fent lévő és/vagy nem ingyenes appok nem lesznek fent).- alternatívák mennyire vannak nem létező / kivezetett appokra?
-_Elvileg_ A Viber aktiválható, erről itt írtunk. Ott van még az Unigram, ami egy Telegram Messenger Kliens, hasonló a Viberhez. Van official Telegram is, de az nem olyan funkciógazdag és azt hiszem nem is támogatják. Ez a messenger azér tlehet számodra érdekes, mert itt vannak olyan csoportok, akik életben tartják a rendszert. Ők írták a fent említett appokat és tartják rendben a Repo-t, és rendkívül szívélyesen segítenek(angolul).
Amit nem írtál, de fontos lehet: Az akku, ha múködik is, lassan meghal egy Lumiában. Ne vegyél használtat, se Eredeti új, bontatlant. Ezek vagy hamisak, vagy már azok is tönkrementek. A polarcell nevű oldalt ajánlom, ők csainálnak még. -
Francia91
veterán
Én csak fotóra, navigációra és videóra használom, a többiről nem nagyon tudok nyilatkozni. Messenger biztosan nem megy, talán az UWP-s app nűködik, úgy emlékszem. Maga az Áruház működik, némely programot még frissíti is (Office alkalmazásokat pl).
Amik nem működnek, feltelepíthetőek, de támogatás miatt nem működnek, valószínűleg a mögötte lévő szervert szüntették meg, vagy szimplán csak szemétségből. Mert pl nem hinném, hogy a Messenger nem működhetne a W10M rendszereken, nekem nem volt bajom vele, amíg működött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest