-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz bluemirage #75494 üzenetére
Azt kellene szerintem felismerni a vezetőknek az ms-nél, hogy az otthoni számítástechnika, pc-használat hajnalán jókor voltak jó helyen, és ezért terjedt el a termékük (nem azért mert a legjobb volt).
Ezt a jókor jó helyen lehetőséget bukták a mobil téren, így itt nem lesz már meg az automatikus (érdemtelen) siker, meg kéne dolgozni érte. De ez nem történik meg, a termék ugyanúgy gyengébb mint a konkurencia, csak itt nincs már meg a jókor piacra lépés faktora.
Sajnos desktop ésszel gondolkoznak, nagyon abban vannak hogy ők az MS, és ez bukta lett.
Szerintem ez nem kérdés, legfeljebb csak az, hogy lesz-e nekik feljebb. Szerintem sokkal már nem. Nem hiszek benne, hogy a w10m piacátrendező hatású forradalom lenne, így reálisnak tartom azokat a cikkeket, ahol leírják a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Jövedelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Path of Exile 2
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti