Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Hamarosan veszek egy Asus laptopot! Nem lesz rajta rendszer. Tanácsot szeretnék kérni, melyik win 10-et rakjam rá. (Persze eredetiről beszélünk) A jelenlegi laptopomon a 1607-es win 10 van, update tiltással. Nagyon jó és gyors. De félek, hogy lemaradok majd valami új funkcióról. Tehát nem tudom eldönteni, hogy ezt (1607) tegyem az új laptopra is, vagy pedig a legujabbat és folyamatosan frissítgessem, ahogy jönnek az update-k. Ti szoktatok egyátalán frissíteni?
-
SoldierL
senior tag
A legutóbbi frissitésnél eltünt a c-ről több mint 20 gb hely. Nálatok történt ilyen?
-
SoldierL
senior tag
Már próbáltam a lemezkarbantartóval de 54 mb-t felesleget talált csak. Nem teljesen értem, vannak megmaradt update fájlok?
-
SoldierL
senior tag
1809 van fent. Ha letiltom a frissítést, milyen hátrányom lesz? Van aki letiltotta a frissítéseket? Unom a frissítésekkel járó macerát.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Jó ez a fekete téma. Vagy eddig is volt és énállítottam el valamit? 😂
-
SoldierL
senior tag
Bejelentkezésnél nincs ott a fotóm. Szerintetek mi lehet a probléma? Pedig hozzá van rendelve a fiók beállításnál ott van.
-
SoldierL
senior tag
Szerintetek melyik a legstabilabb win10 build? 1607? Ugy hallottam. Honnan lehetne eredetibe letölteni? Kulcsom az van hozzá.
-
SoldierL
senior tag
válasz Döglött Róka #90862 üzenetére
Köszi a választ! Akkor naprakészen tartom inkább. Amúgy nektek Pro vagy home van?
-
SoldierL
senior tag
válasz Döglött Róka #90875 üzenetére
Nem gyenge a gépem. Asus gamer laptop. i5/ gtx 1050 4gb/ 8 gb ram. Most néztem meg, nálam is 1809 van. Vissza lehet valahogy lépni az 1803-ra?
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Csak egy egyszerű kérdést szeretnék feltenni. Ezek itt eredeti Windows 10 verziók? Azok vannak össze gyüjtve amik a Microsoft oldalán is szerepeltek? Egyáltalán létezik olyan, hogy magát a Windows-t feltörik? Vagy csak magával a kulcsokkal kereskednek? Hogy működik ez az egész? Csak kíváncsi vagyok. Következő a link:
https://www.itechtics.com/windows-10-anniversary-update-version-1607-direct-download-links-languages/
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! A jelenleg legfrisebb, nov 13-i frissítés. Avagy 1809 / build 17763.134. Nagyon pengének érzem most a laptopot.
El szeretném menteni ezt, így ahogy van egy ISO képfáljban. Hogy később ezt tudjam visszarakni!
Hogy lehetésges ez?Ha elmentem mondjuk azt amit a Microsoft oldaláról le lehet most épp tölteni, az nem ugyanez. És frissíteni sem tudom erre a buildra csak majd a legújabbra. Ezért gondoltam erre, hogy ezt így ahogy most van elmenteném.
-
SoldierL
senior tag
válasz King Unique #90954 üzenetére
Köszi szépen!
-
SoldierL
senior tag
válasz Cs1csó #90953 üzenetére
De görcsölök rajta sajnos. Elegem van abból, ha 1 héten egyszer kedvem szottyan játszani(hardver igényes) játékokkal, pont bezavar valami System update a háttérben. A másik meg az, hogy most nagyon stabilnak érzem az egészet ezt szeretném használni és élvezni, nem frissítgetni tovább. Lehet megköveztek érte, de én a Windows frissítéseket az apple-el hasonlítanám össze. Ha úgy érzed itt és most jó, meg kell állni a frissítésekkel. Szóval köszönöm szépen de itt megállok. Használni szeretném és élvezni végre.
-
SoldierL
senior tag
válasz King Unique #90954 üzenetére
Megcsináltam a WindowsImageBackup mentést. Ha majd behal a Windows és vissza akarom tenni, mi a követendő eljárás? Rufus-al szoktam usb kulcsot késziteni, más módszert nem ismerek.
-
SoldierL
senior tag
Nem tudjátok nálam a legtöbb billentyű parancs miért mem müködik? Pl az alt+page up sem.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Random módon csinál a rendszer olyan mappákat amiket lehetetlen törölni. “Rendszergazdai jog szükséges” Akkor én mi vagyok a saját gépemen? Agyam eldobom. Van valami tippetek?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Merjek frissíteni? Fenn áll még a processzor pörgetéses hiba?
-
SoldierL
senior tag
Minek eröltetik a windows 10-et? A windows phone is csődbe ment, pc-n sem látok más jövö képet. Unom már, hogy egyszer minden flottúl megy, egyszer meg gyalázat.. Gondolom most sokan fel lesznek háborodva, de kimondom a frankót, a windows egy instabil, megbízhatatlan rendszer. Csak használni szeretném és élvezni a laptopomat, de nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Srácok most csapta ki a biztositékot nálam a win 10. Mi az, hogy a lementett képeimet, videóimat nem tudhatom biztonságban? Azt írja töltsek le codeket a Windows áruházból.
Valaki elmagyarázná nekem, hogy mi ez az egész? Meg, hogy lehet kikapcsolni végérvényesen az one drive szinkronizálást? Van 1 terrám a laptopban úgy szeretném használni mint régen és ahogy eddig. Ha valamit felmásolok az legyen ott és tudjam biztonságban. -
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Ti felrakjátok a választható frissítéseket a Windows update-ben? Az edge böngészőt hol tudom frissíteni? Ugy tudom kijött valami upgradelt verzió, más az ikonja is.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Adott egy legfrisebb win 10 rendszer. Van egy xbox one s controllerem. Bluetooth-n szépen rácsatlakozok. De! A két ravaszt nem látja a driver. (LT és BT) tehát a két ravaszt ami autós játékoknál a gáz és fék. 6 tengelyű 16 gombos eszköznek írja. Mit tegyek? Miért nem kezeli rendesen? Köszi előre is.
-
SoldierL
senior tag
Emberek! Win 10 miért nem ismeri fel bluetooth-on az xbox controllert teljesen? Minden jó csak a LB RB gombokat nem látja. Kábelen minden ok. Valakinek tippje van esetleg?
-
SoldierL
senior tag
Emberek! Win 10 miért nem ismeri fel bluetooth-on az xbox controllert teljesen? Minden jó csak a LB RB gombokat nem látja. Kábelen minden ok. Valakinek tippje van esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Opera böngésző
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest