Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
Akinek fent van a Win 10 az leírná nekem hogy gyorsabb-e mint a Windows 8.1?
-
tothjozsi96
addikt
válasz szabonagyur #557 üzenetére
Engem az zavar hogy vannak a tálcán fix gombok, amit nem tudsz eltüntetni.
Amúgy az a sárga háttér is benne van, ami az alapja a 8.1-nek.
És tényleg sok a hasonlóság, szinte a telepítője is megegyezik kinézetre.
Jó, egy két animációt cseréltek, de eddig eléggé hasonló külsőre, a stabilitás meg majd kiderül.
Főleg egy béta[béta] rendszertől. -
tothjozsi96
addikt
A végleges Windows 10 mikor fog megjelenni?
Szóval mikor lesz elérhető az MSDN képfájl? -
tothjozsi96
addikt
Valakit tud arról valamit hogy az MSDN képfájl holnap kifog-e jönni?
-
tothjozsi96
addikt
Adott egy Lumia 520 és egy Lumia 735.
A Windows 10 egyiket sem ismeri fel, mi a teendő? -
tothjozsi96
addikt
Az ESET NOD32 Smart Security csak nálam szokta kiírni hogy nem tud kommunikálni az eszközillesztővel?
Vagy valami hasonló hibát ír ki és az önvédelem viszont nem fut, ez miatt. -
tothjozsi96
addikt
Nekem az asztali gépemen már Windows 10 van, gondoltam akkor miért ne, feltelepítem a laptopomra is.
Kb. olyasmi mint ami van SymbianOS-nek is.
Csak nekem egy Lenovo T400-as gépem van.
Hát szó szerint csak lefagy, tehát kb. semmit sem tudok csinálni.
Eltelik a bekapcsolás után 2 perc és le is fagyott.Az asztalin jó.......
-
tothjozsi96
addikt
Hogy lehet hogy nekem nem jött meg a 1511-es update?
-
tothjozsi96
addikt
Vásároltam ma egy licensz-t, meglehetősen olcsón. Működik is, viszont hallottam már régebben olyanokról hogy 1 év után letiltották a digitális licencet, meg hasonló problémákról..
Csak licenset kaptam, nincs Coa matricám meg semmi más.. Az baj?Van ennek valóság alapja?
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz Bjørgersson #62748 üzenetére
Szerintem csak a Windowsos tűzfalat tiltja le, a Defendert nem.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Bjørgersson #62750 üzenetére
Aha, gpedit.msc-ben.
Én pont ugyan így csináltam.
-
tothjozsi96
addikt
válasz quailstorm #62793 üzenetére
Bocs, de nem értem. Mi a különbség a dobozos licensz és az OEM licensz között ilyen szempontból?
-
tothjozsi96
addikt
Hali!
Az miért van hogy nem nyílik meg a Gépház?
Se az időjárás, se a windows fényképnézegető nem nyitja meg a képet.Letöltöttem egy ilyen hibaelhárítót a Microsoft honlapjáról és utána megnyílt a gépház... eltelt 1 óra és megint nem nyílik meg semmi!
Elegem van.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Az első, meddig tudom használni a Windows 10 Pro-t aktiválás nélkül?A másik kérdésem az lenne hogy egy éve vettem viszonteladótól egy Windows 10 Pro licenset, amit akkor sikeresen aktiváltam is egy számítógépen.
Azt a gépet egyszer újratelepítettem és be is tudtam újra aktiválni azzal a kulccsal.Most kitöröltem a beazonosított eszközt a microsoft fiókomból, egy laptopot próbáltam beaktiválni és azt írja az aktiválásnál hogy "nincs érvényes digitális lincencem vagy termékkulcsom".
Lehet hogy ez a license alapból le lett tiltva a Microsoft által?
Hallottam ilyesmit hogy az ilyen olcsó tömeg licenseket leszokták tiltogatni.Köszönöm!
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Windows 10 Pro ESD licenszet szeretnék venni viszonteladótól, csak licenszekkel foglalkoznak.
A kérdésem az az hogy ESD licenszre van valami garancia vagy bármi hogy a Microsoft nem fogja letiltani a későbbiek folyamán?
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Pár napja vettem észre hogy egyszerűen ha megakarom nyitni a feladatkezelőt, 1-2 másodperc erejéig felugrik az ablak és bezárja magát.
Rengeteg internetes praktikát próbáltam, de egyik se segített.Valaki tud segíteni?
-
tothjozsi96
addikt
válasz Cs1csó #94288 üzenetére
Ezt, és ezt, illetve még egy pár youtube-os videó alapján elmondtakat.
Igazából a fő problémám az volt hogy a Malwarebytes 2.2.1 (1043) verziója teljes vizsgálatnál elkezdett kékhibát dobni. Nem értettem, mert régebben ilyen nem volt.
A kékhiba diagnosztikája a vírusírtó egyik .dll fájljára mutatott.Most letöröltem, egy Kaspersky-t feltettem, hátha lesz valami ami okozza a hibát.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Az miért van hogy a kurzor sokszor eltűnik? Illetve sokszor ketté válik és alig látni hogy hol van.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Ti mennyi időnként szoktatok Windowst reinstallálni?
Tudom, sokan úgy vannak vele hogy csak akkor amikor már gond van vele, csak kíváncsi lennék kinél mi a bevett szokás.Köszi!
-
tothjozsi96
addikt
Köszi mindenkinek!
A következő build mikor jön, arról van információ?
-
tothjozsi96
addikt
válasz Pyttawrx #116661 üzenetére
Ennyiből egyik pár ezer forintos kulcs sem mondható annak.
Nemrég egyik kollégámnak lett vásárolva ott kulcs, működik.Én vásároltam a Goodoffer-ről kétszer is, kicsit több mint egy éve, azok a kulcsok is működnek.
Drága azért a jogtiszta kulcs, biztos többen ismerik innen a soft.direct oldalt, ott is vásároltam mert a tesóm gépe elég drága volt, nem akartam ezer forintos licenszt rá, akkor még 16k volt, most már 22k az eredeti kulcs. Drága.
-
tothjozsi96
addikt
Nem a hetenkénti újratelepítésre gondoltam mikor feltettem a kérdést, nálam pár nap múlva lesz 1 éve hogy fent van a Windows. Szóval nem megerősítést vártam hogy miért jó 1 havonta újra telepíteni.
Viszont szerintem azért az se normális hogy úgy raktad át a rendszered hogy HDD-ről SSD-re, ha jól értem. Persze, mindenki maga tudja de szerintem egy alaplapcsere is olyan dolog hogy mindenképp érdemes egy tiszta telepítést adni neki.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Pyttawrx #116702 üzenetére
Most erre mit mondjak? Nyilván a Microsoft mondja meg hogy hogy vélekednek az aktiváló kulcsok érvényessége felől, de mégse tiltogatják le ezeket a "hamis" licenszeket. Mondom, többet vettem már és még egyszer se fordult elő ilyesmi.
De akkor jogosan merül fel a kérdés hogy azokkal a laptopokkal mi a helyzet aminek az alján fel van ragasztva a COA matrica és nem tartozik hozzá semmilyen szoftverpéldány?!
"Ennek megfelelően az ilyen COA matricákat önmagukban, tehát az azokhoz tartozó szoftverpéldányok nélkül értelmetlen megvásárolni."
-
tothjozsi96
addikt
válasz Lauda #116703 üzenetére
Nem tudom mi a jó válasz, de szerintem akinek van legalább otthon 2-3 eszköze, mondjuk 2 PC meg egy laptop, most az vegye meg 150 ezer forintért a 3db dobozos verziót?
Nálunk van 3 gép, inkább veszek 1-2 ezerért kulcsot is elmegy ideig-óráig, de akkor se akarok feltört Windows-t.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Pyttawrx #116708 üzenetére
Nézd, a lakótársam fél millió forintért vett laptopot, rajta van a Windows-os matrica és a COA matrica is a hátulján. Nem járt hozzá semmilyen "szoftverpéldány".
Ha valakitől vásárolsz továbbértékesített Windows termékkulcsot, amihez ő adja a hivatalosan kiállított COA matricát is, ez mellé te kapsz számlát is. Innentől kezdve ha bármi probléma van nem te vagy a felelős hanem az aki a számlát kiállította arról hogy eladta neked. Szerintem így logikus.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogyha letörölöm a hálózati kártya driver-ét, majd manuálisan akarom installálni, akkor miért van az hogy még el se indítom a telepítőt, már a Windows újra feltette magától a hálózati kártyát.
Ez ki van kapcsolva, de úgy tűnik nem ez lesz a megoldás.
-
tothjozsi96
addikt
válasz King Unique #117521 üzenetére
De nem lehet aktív internetkapcsolat, mert laptopon akarom törölni az AC-8260 driver-ét, miután törlöm nincsen már vezetéknélküli kapcsolat, UTP kábel pedig nincs beledugva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest