Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
A sokadik windows frissítés, aminek a telepítése után ( már nem tudtam tovább halasztani) nem indulnak el a telepített programjaim. ( pl viber, winrar stb) Az egyik ismerősőm laptopján, és a céges gépen sem jelentkezik ilyen probléma a frisítések telepítése után. Lehet ennek köze ahhoz, hogy a kulcsot itt hardveraprón vettem? Keresem azt a megoldást, amivel nem kell többet ezzel sz@rakodnom.. A windows verzióm a következő: [kép]
Van valakinek tuti tippje erre? Esetleg vegyek egy példányt hivatalos helyről? Vagy ez mindenképp ilyen f@s?
Előzőleg megoldotta a problémát, ha a telepített frissítéseket eltávolítottam, de nincs időm ezzel foglalkozni minden kiadott frissítés után ... -
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Az UAC végleges kikapcsolásához szeretnék egy kis segítséget kérni. Csak én használom a gépet, így egy felhasználó van beállítva rendszergazdai jogosultsággal, A felhasználói fióknál a csúszkán beállítom, hogy soha nem kérek értesítést, ha egy program módosítást akar végrehajtani...
Ennek ellenére ezt a műveletet egy ideje minden nap meg kell csinálnom. Hiába kapcsolom ki, másnap indításkor megint visszaállítja.. Csak egy ideje állítja vissza, előtte nem piszált bele, ha kikapcsoltam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest