Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Egy régebbi VAIO-ra tettem fel a Win10-et, és a HD5650 VGA-nál az alap Windows driverrel a játékok gyökkettő fps-t produkáltak, viszont Youtube ment, és a videólejátszás is. A legfrissebb AMD Mobility drivert feltéve minden játék hasít, viszont jutyubon nincs kép, médialejátszásnál dettó. Ötlet?"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Talán valaki már gyűjtött tapasztalatot a témában, szóval ismerősi körben van egy laptopnak csak nagy túlzással nevezhető ASUS jószág (asszem X551 széria), acélos N2840 és 2GB RAM, na most vajon a rajta lévő Win8 Binget érdemes beáldozni a Windows10-ért? Nem a feature-ökre gondolok (tisztában vagyok a WE10 előnyeivel, asztalin, notin az megy), hanem, ha sebességben már a mostani alá megy, akkor a böngészés is fájdalmas lesz .[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok,
Nemrég SSD-t cseréltem, és újra kellett telepíteni a Win10-et (az aktiválás is zűrös volt, végül az a legális Win7 kulcs mentett meg, amiről még anno upgradeltem). Mindegy, a fő problémám, h a sok telepítgetés közben létrejött egy Boot menü (ez már msconfigban törölve), és a Boot mappa, a bootmgr, valamint a bootnxt nem az SSD-n vannak, hanem egy másik meghajtóra kerültek (trehányság, de sokadik alkalommal már nem húztam le minden meghajtót, mea culpa). Hogyan tudnám ezeket a legegyszerűbben a C: meghajtóra átvarázsolni (megelőzve későbbi problémákat...)?"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
Hali,
Amióta Win10-et használok még nem láttam BSOD-t, aztán tegnap este tizenöt percen belül hármat is... Az első dll hiba volt, h melyik dll azt nem tudom, mert mire előkotortam a telót, h lefotózzam, arra újraindult a gép. Rövid időn belül jött két újabb kék halál, ezek mind Memory management-esek, úgyhogy elindítottam a W10 beépített memória-diagnosztikáját. A teszt még el sem kezdődött már kiírta, h hardverösszetevő sérült, keresse fel blabla..., ugyanakkor a teszt végigment (sztem hiba nélkül) majd bedobta a Win10 helyreállító képernyőjét, ahol kéri az indítólemezt. Innen újraindult, estére ennyi elég is volt belőle. Reggel indítottam újabb RAM diagnosztikát, hiba nélkül lement, eddig működik minden... Ja, és HD Sentinel nálam alap, mindig fut, nem látott hibát, a BSOD-k sem játék közben történtek, hanem yt videó és böngészés alatt... Kezdjek aggódni, vagy mi a fax lehetett ez?[ Szerkesztve ]
"So say we all"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Unigine Superposition Benchmark
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest