Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz geri005 #42035 üzenetére
Köszi! De akkor most mégsem megy ebben a formában? Frissítsem inkább le az összes gépet Windows 10-re, majd csináljak tiszta telepítést?
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
félisten
válasz geri005 #2265 üzenetére
Amúgy itt hiába sírsz ezen... felvetted a kapcsolatot a Lenovoval, hogy miért nem lehet 64bit-hez frissítést kiadni? Ezt velük lehetne meg esetleg az Asus supporttal megbeszélni, hogy minek így készítették el mivel az Intel más bay trail cucca ami notiban fut ott megy a 64 bit.
-
félisten
válasz geri005 #2263 üzenetére
Van egy olyan érzésem ha a 9901 kijött volna nem csak 64bitre akkor nem jöttél volna elő ezzel az egésszel.
És igen számomra ez elég vicces, hogy a kis gépen ilyennel foglalkozik valaki, persze aki szereti hajrá.
De továbbra is a többi platformon sem várják azt el, hogy az amúgy képes hardveren menjenek a konkurens rendszerek, illetve notebook esetében legtöbbször ott a Linux támogatás hivatalosan is, itt nincs.
-
félisten
-
félisten
válasz geri005 #2259 üzenetére
64 bit only programok? Ez érdekek... játékokon kívül max tervező programok, de ezekből egyikre sem alkalmas.
Az Ubuntu dolog meg annyira nem meglepő, végülis Windows tabletet vettél, android vagy Apple cuccra is fel lehet hegeszteni de nem arra van kitalálva.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Tournament
aktív tag
válasz geri005 #2226 üzenetére
Ezt sajna énse vágom mér van enyi intel cpu gond hogy 64 bitet tudja de mégse megy , általába én gyárilag valami alaplapra vagy bios beállitásra szoktam gondolni . Amit utoljára egyik ismerős hozzot gépet abba se ment egyből a 8.1 --- ga-945gcm-s2c és e7200 cpu volt benne --> ott egy bios update teljesen megfelelt annál a lapnál , azért is szoktam javasolni a "bios updatet" elég sok gépnél csak így birtam rá hogy menyen . A szomszéd srácnak szintén giga lapja van celeron d 331 / E2180 / E2200 cpu-val volt ottis csak update segitet . De a w10 64 bit is ment rajta nemrég teszteltem nála .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Warhammer PC játék
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest