Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz Chrys_ #56729 üzenetére
Ez a rész mindig Off-on van.
A kiegyensúlyozott beállítást szoktam használni és azt állítom át. A procin kívül, minden energiagazdálkodásos opciót ki szoktam kapcsolni.
Viszont a linkelt hozzászólásba írtam, hogy ilyenkor az egér is megáll, kép, hang, minden befagy egy pillanatra. Ugyanez a gép, több éves win 7 nem volt ilyen. Párom gépe frissült először, az csinálta, aztán ment rá egy tiszta telepítés, egy darabig jó volt aztán egyszer csak újra előjött. Frissítettem én is, nálam logitech kormány nem ment (interaktív windows station-t hiányolt) drivert nem telepített, amiatt kellett tiszta telepítést csinálnom. Addig hanggal nem volt gond, majd tiszta telepítésre nekem is előjött.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest