Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz westlake #9099 üzenetére
Majd meglátjuk.
Annyi már itt a hír a WIn10 kapcsán, az utólagos módosítgatás, javítgatás, mellébeszélés, "ezt+azt írta a twitteren a Gabe", hogy ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja...
Én a fenti problémáimmal kapcsolatban túl sok reményt nem fűzök a 29-éhez, de hisz ezért is vagyok a multi-boot híve... -
westlake
félisten
válasz King Unique #9098 üzenetére
Szerintem itt már (majd) csak az MSDN-es ISO-k segítenek.
Egyébként meg, ha a 10240-es nem az RTM lenne, akkor már ki kellett volna szivárognia a valódi RTM-nek. Túl közel vagyunk már a 7/29-hez.
Majd az augusztusi pecskedden kiadnak (megint) egy ~1 GB-os pakkot, ami az ismert hibákat javítja. Szerintem egy valóban jól működő Windows RTM-et nagyon nehéz összehozni. Mármint tesztelés szempontjából. Valahol meg kell húzniuk a határt.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
válasz King Unique #9095 üzenetére
Már több helyen írják, hogy a végleges, mint ahány helyen azt, hogy nem az.
Két ember is írta, hogy brand-ek a 10240-es build-et kapták meg mint végleges verzió.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
mefistofeles
addikt
Skacok!
Feldobtam a win 10-et és még csak ismerkedünk, mint az első randin.
A win mailban meg akartam adni a t-online fiókomat de nem tud az email címemmel és jelszavammal mit kezdeni. Hogy tehetem be mégis? A gmail simán ment.....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
dergander
addikt
Tegnapi nap folyamán,felfrissült a rendszerem 10240-re majd nemsokkal később már magyar is lett... a jobb alsó sarokból etünt a build verzió meg a többi kiírás. Most akkor jelenleg ez a végleges rendszer? Használhatom véglegesként is?
-
anderledani
őstag
válasz #58000384 #9076 üzenetére
És majd az AMD megint fél év múlva ad ki új drivert?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
-
HaZse
őstag
Azt tudja valaki, hogy a Windows 8.1 Industry Pro-ról lehet-e majd váltani Windows 10-re?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Warter
addikt
Gabriel Aul @GabeAul 3 min3 perccel ezelőtt
We're releasing an update package on WU for PC build 10240 today. It will install automatically or you can check for updates to grab it.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #9083 üzenetére
Na most elgondolkoztam... én ugye 8.1-ről frissítettem, lehet, hogy onnan maradt meg?
Mondjuk ez nem akkora gáz, mert a többség majd 7-ről meg 8-ról fog frissíteni.Én nézegettem ezt az új appot, de az elején többször is bezáródott, aztán meg nem tudok lépkedni a képek között, bárhogy nyomkodom
-
King Unique
titán
válasz #58000384 #9080 üzenetére
Pont azt csináltam, még kerestem is, de csak a modern verziót lehet kiválasztani (ha jól néztem), ami úgy "röppenti" egymás után a képeket, olyan tabletes. Vagy tán az lenne az új desktop verzió?
Amúgy emlékszem a Win8.x-et azért is telibefikázták, mert mi az hogy a kép/ videó lejátszáshoz a modern app van default társítva. Ezen a 8.1 Update 1-gyel változtattak aszem. Erre a 10-esben, ha jól nézem ismét így van beállítva, videót akarsz lejátszani, nyílik a modern app, nem a WMP. Ezen megint össznéip kiakadás lesz és update x kell hozzá, vagy mert ráfogja a média, hogy milyen jó a rendszer, akkor itt már nem csinálnak belőle ügyet?
-
prolad
addikt
Na végre volt időm frissíteni,eddig szuper.Csak az élő csempék nem mennek.
-
törölt tag
válasz King Unique #9079 üzenetére
Képre kattintva társíthatod/tallózhatod. Egyébként kicsit bugos, vagy nem tudom, mert ha átváltok másik ablakra, akkor feketére vált alul a kezelőgomboknál. De lehet, hogy direkt ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz szundybence #9031 üzenetére
Windows annyira nem szereti a GRUB-ot és általában lecseréli a saját Windows Boot Loader rendszerbetöltőjére.
Nálam ezért van utóbbi és Windows alól EasyBCD-vel külön hozzáadva a Linux, mert akkor nincsen gond és ok az upgrade. Mostani 10162 --->1240 build upgrade is simán ment ilyen téren.(#9041) xxSanchez: TrueCrypt, hisz azt már rég sz@rrá törték, hiába bizonygatják egyesek, hogy csak a 7.2-est, nem hinném hogy a 7.1-es is annyira megbízható lenne....mért nem VeraCrypt és társai?
Másrészt, ha még egy mostani verzió talán nem is, de egy jövőbeli új verzió a programoknál biztos Win10 kompatibilis lesz, így felesleges ezen parázni.(#9045) karak_22: hol van, mert én 10240-ben nem találtam sehol a desktop képnézegetőt, hanem csak a modern van benne?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz fojtviki #9057 üzenetére
ez hülyeség, de megnézetem hétfőn.
Inkább a fontosabb különbség, hogy DVD vagy product key formájában van (esetleg USB stick)
És valóban, elegendő lesz Neked a Home is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz #22743424 #9059 üzenetére
Ősszel, jelenleg egy elég korrekt előzetes verziója érhető el O365-el.
Épp nemrég hagyták el a Preview-t a nevéből
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
válasz anderledani #9069 üzenetére
Driver gond. Nekem az Nvidia driver miatt hibás a kurzor, 1-2 program rosszabbul teljesít, plusz már kétszer is volt csúnyán széteső, csíkozódó, színes, vibráló összeomlás. Az eseménynapló szerint is a driver okozta. Várd meg, amíg jön új verzió.
-
anulu
félisten
5.623-as winampot most raktam fel. pöccre megy...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Stef@N
tag
Sziasztok,
ütközött már valaki hasonló problémába? Elindítom a frissítést, majd újraindítás után megáll az egész a boot képernyőn.
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz bobalazs #9068 üzenetére
Ez mindig is így volt. Kivétel a Home verzió, ahol ez most erőltetve lesz. Személyes véleményem szerint ez pozitívum.
semetka: A rendszer elég baráti, fel lehet rá rakni a Windows 8-as drivereket, talán még a Windows 7-es drivereket is, de ebben nem vagyok biztos már.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
semetka
őstag
Szerintetek 8-as szériás nvidia kártyákhoz lesz támogatás? Vagy esetleg a 8.1 drivere működhet ha nem jön hivatalos win 10 es driver?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #9044 üzenetére
Valaki?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bobalazs
nagyúr
Most olvastam, hogy nem lehet majd kikapcsolni a frissitéseket, automatikusan feltelepednek. Főleg home verziósokra vonatkozik, de egyébként az összes verzió ilyen lesz.
-
törölt tag
Az Audit Mode csak nekem nem működik? Nézte esetleg még valaki?
-
front3r
őstag
válasz worxland #9058 üzenetére
Nem vagyok eltévedve, pont hogy te vagy, hiszen aggódsz itt a 10 év miatt, holott egy update, régen a Windows 7-nél egy SP, de most már update, ezt az időt tolja ki. Ja és értelemszerűen mindenki áttér szépen a frissített verzióra, ha nem, akkor hülye. Még a cégek is áttérnek idővel, most hagyjuk ki a nagyon ritka, egzotikus programokat, amelyeket csak egy bizonyos Windows verzióval lehet használni.
Windows XP-nél sem az RTM volt támogatva, hanem az SP3.PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
pruzsi
őstag
Nekem a witcher 3 +13 fps produkált win10-en
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
ISO-bol szeretnék frissíteni...
10074-re mehet fel a 10240 frissítésként, vagy kell először a 10130?[ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
válasz front3r #9052 üzenetére
El vagy tévedve. Az SP-knél nem kezdődött újra a 10 év. Tudomásom szerint nem volt olyan SP (kivéve a 8.1-et), ami komolyan korlátozta a régebbi cuccok használatát. Ezért ne keverjük össze az SP-t a verzióval.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
pzstm
titán
válasz fojtviki #9054 üzenetére
1. Hol találsz ilyen több nyelvet tartalmazó verziót? csak mert most is letölthető akármelyik nyelv
2. Compare Windows 10 Editions
letöltöd a szép kis PDF fájlt és máris megnézhetediPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz worxland #9047 üzenetére
vagy elhagyják a 10-est és annyi lesz csak hogy Windows Office-ból is aki O365-öt használ csak Office365-je van ami a legfrissebb
-
őstag
Sziasztok. Lenne egy kicsit hulye kerdesem Windows 10 pro eseteben miert kerul sokkal tobbe, amiben minden nyelv benne van? Nem ugy volt regebben, hogy le lehetett tolteni a nyelvi pack-et? A felar most tobb mint £40 A masik kerdes, hogy a pro miben kulonbozik a home-tol? Koszonom.
-
törölt tag
válasz worxland #9050 üzenetére
Ilyen erővel egy sima update is növelheti a verziószámot, akkor az is új verzió. Ha ingyenes a váltás, akkor semmi gond nincs. Arról nem is beszélve, hogy ha csak pár új funkciót kap egy ilyen verzióváltáskor a rendszer, akkor az a közelében sincs egy 7 - 8.1 - 10 váltásnak.
[ Szerkesztve ]
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Valószínűleg én vagyok a béna, de akadt egy kis problémám. Jelenleg 10166 van fent és ma volt lehetőségem bekapcsolni a laptopomat normális internetkapcsolat mellett, úgyhogy meg is tettem. A WU meg is találta a 10240-et, és egy driver frissítést, és írta is, hogy már tölti, de hosszú idő után is 0%-on állt. Gondoltam újraindítom. Most azt írja, hogy letöltésre várnak - már órák óta. Mi lehet a megoldás?
-
törölt tag
válasz Dr.FantastiK #9042 üzenetére
Dehogy vették ki.
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #9039 üzenetére
Valaki? Kezdek kiakadni, a CS:GO meg beakad az induláskor...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Valaki, aki esetleg használ TrueCrypt-et meg tudná erősíteni, hogy valóban működik hibátlanul Windows 10 alatt is?
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
anderledani
őstag
Az miért lehet, hogy nekem a World of Tanks Win 8.1-en 55-65fps-el ment, a gpu 100%-os kihasználtságú volt (MSI Afterburnerrel megnéztem), most pedig win10-en 30 fps körül mozog? Mi okozhatja a romlást? Ugyanolyan grafikára van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
justaview
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani W10-ben, hogy indításkor automatán belépjen az MS accountommal, és ne álljon meg a belépési képernyőnél?
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
W7 starter van hivatalosan. Az is van rajta. Viszont egy külön partícióról Ubuntu indul. Illetva GRUB2 boot és abból lehet kiválasztani, hogy w7, vagy linux. Kérdésem: Ha majd frissítek w10-re hivatalosan, megmarad a GRUB2 boot, vagy kezdhetem elölről a particionálást, meg minden?
-
anulu
félisten
addig OK, csak valamit már mutatni kellett a PC gyártók felé, így kétlem, hogy full iso lenne megint. 0 day-nél nem lepődnék meg egy 4-500 megás "szeretetcsomagon"
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz premete #9021 üzenetére
szerintem a 240 után nem lesz már több main build. abból gondolom, hogy ha lenne, akkor nem kezdték volna WU-ra kirakni az update-eket. ha lesz nagy update 29-én, akkor is megoldják online.
-
kiskacz
senior tag
Valamit csináltam a laptopomon - de mit?
Félig (sem) odanézve húztam egyet a tapipadon és negyed akkora lett a lomtár ikonom - illetve minden új - negyed akkora mint kellene....
Amit tudtam - mindent próbáltam. ötlet?
Huawei Mate 8
-
premete
veterán
válasz Barthezz2 #9014 üzenetére
100% biztonsággal ezt senki sem tudhatja. Én azt valószínűsítem, hogy 29.-én jön frissítés és ugyanúgy legális lesz, ahogy a w8.1 volt. Új iso-t se zárnám ki, de inkább az első forgatókönyvre szavaznék, legalábbis azoknál, ahol windows 10 alatt látszik az előző, legális kulcs biosból.
Gondolom, nem véletlenül települt a gmx malware, így tudják, mennyi a legális, és mivel aktiválták.
Mondjuk beba**na, ha egy frissítéshez új iso kellene.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
gg72
veterán
Az lenne a kérdésem, hogy most teszek fel egy gépre Win 7 Ultimate verziót, későbbi Win 10 frissítés reményében. A telepítést legacy BIOS módban, vagy UEFI-vel végezzem?
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Minden rendszerindításnál használhatatlanul lassú a gép olyan 1 percig. Megnéztem a feladatkezelőben, és mindig valamilyen rendszerfolyamat tekeri a vinyót 100%-on, átlagban az antimalware szolgáltatás (ez ugye a Defender), de volt már rundll32 is.
Menet közben is egyszer kegyetlenül belassult, akkor kiderült, hogy vinyót optimalizált (a 8.1 szerint tökéletes állapotban volt), de ez nem változtatott semmin.A másik komoly gond, hogy az indításkori lassulásnál nincs netem sem, egyszerűen nem megy. A folyamatok között ez van:
Szolgáltatásgazda: Helyi rendszer (hálózati korlátozással)...hozzá meg egy rakás folyamat. De persze a System is ott van, meg a Szoftvervédelmi Platform Szolgáltatás, ezek mind erősen használják a gépet.
Nemrég pedig újra bekérte a fiókadataimat, hogy megerősítsem a személyes adataimat. Ez normális?Ja, meg volt már winsat folyamatom is, ami megint 100%-on pörgött, és ami elvileg az élményindexhez tartozik. Ami már 8.1 óta nincs.
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz Barthezz2 #9014 üzenetére
Most akkor mi is a helyzet a kulcsokkal, fiókkal és a hardverekkel? Az addig tiszta, hogy ha most frissítek, aktiválva marad, és akkor is ha utána csinálok egy 10240 clean installt. Egy laptopot - amin vígan szaladgálnia kéne, de természetesen használhatatlan vele - épp most frissítek. Viszont este lecserélem a laptopot egy újabbra, megy át rá a fiók is, és a 10240 frissítés nélkül. Vajon csak a fiókot veszi figyelembe, és aktiválja ezt is, vagy észreveszi, hogy másik laptop?
(csak elmélkedés, gyakorlatilag mindegy, mit csinál) -
MODERÁTOR
Az 10162-t felfrissítettem a legális Win 8.1-re, most meg szed egy TH1 Core 10240-et. Ez ha felmegy, akkor meg is van a legális Win10, vagy erre még 29.-én fog jönni még?
Everybody lies.
-
törölt tag
válasz premete #8972 üzenetére
Ha a legális rendszerbe beleszámoljuk az MSDN/Dreamspark-os rendszereket, akkor nem annyira nagyon kevés De amúgy ennek nem értem, hogy mi köze a fentiekhez. Égetett kód nélkül is lehet egy rendszer eredeti.
Én arra leginkább csak kontra posztot láttam, de kíváncsi lennék én is. -
savior
őstag
Jár az valamilyen hátránnyal, ha a win 10 nincs aktiválva?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
anulu
félisten
részemről is egy kérdés: itunes rendesen megy? illetve az imgburn ami még fontos lenne
-
zzola
titán
válasz Milestone2 #9002 üzenetére
Nem írta, hogy torrent nem játszik...
-
anulu
félisten
sajnos a linkelt site céges hálóból nem megy...
patchet akkor vesznek le windows update-ről, ha nagyon bajos. szóval ott lesznek. annyi a felvetésem, hogy pár napot (ha nem is a hivatalos startot) érdemes lehet még várni. ha addig nem jön ki egyik alrendszerhez sem frissítés, akkor ugyanaz, mintha most tennéd fel. ha viszont igen, akkor könnyen elképzelhető, hogy pár buggal már nem szembesülsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Blu-ray lejátszók
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest