Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok, hogyan tudom beállítani hogy az áruházból letöltött tartalmat ne a C-re rakja hanem pl a Dre? + leszedtem a Vibert de nem tudom uninstalálni... Hogyan kell?, programok telepítése és törlésénél nincs....
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
makoss
veterán
Üdv!
Nem értem én ezt a win10-et, van egy tabon, azon menne wi-fi, a nagygépen win 7, azon Serviio.
Van egy LG 42 LA 620S tévém, az látja a Serviio-t ami a win7-en van, ez a tab meg nem??
1× volt és látta is, mentek rajta a videók, képek, most megint nem, de az az érdekes, hogy én nem állítottam el semmit, tegnap még jó volt
Mi a gond?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
dzsidzsas
aktív tag
Sziasztok!
A gép állandóan ezzel sokkol, pedig az Avas be van kapcsolva. Valami okosság?https://rollerezz.blogspot.com/
-
toBIN
tag
válasz netpeti98 #46287 üzenetére
Az egvilagon semmit sem allitottam, ma ez fogadott. Se az edge, se az aruhaz nem ment.
Megoldas: UAC-ot nem a legalso ponton hagyod, hanem egyel felette, majd reboot. Mondjuk az erdekes, hogy eddig az alson tokeletes volt minden
Mas: Ti tudjatok az ablockot (barmelyiket) telepiteni az aruhazbol? En telepites ota ezt a hibat kapom (Ms account csatolva van az aruhazhoz):
[ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Újra kellet telepítenem a w10-et, új háttértár miatt (a régi megadta magát amin a win10 volt). Az előzőn aktiválva volt, de most, a frissen telepítetten nem tudom beaktiválni. USB-ről telepítettem.
-
addikt
válasz Doky586 #46275 üzenetére
Én is használom már nagyon rég óta, viszont egy dologra érdemes odafigyelni. Már korábban is észrevettem, de a most 2 hete tisztán telepített Win-nél is előjön az a bug, hogy hiába állítom be, hogy hány gigányi helyet foglaljon el erre a célra, a Win tojik rá. Beállítottam 8%-ot, ami kb. 4,7 GB-nyi helyet foglalna, ehhez képest már majd egy gigával lépte túl, az általam beállított keretet.
Szóval, érdemes erre is odafigyelni, és időnként a legrégebbieket manuálisan törölni CCleanerrel.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
lck
senior tag
Drive Snapshot nevű programmal - a kritikus telepítések előtt - a windows alól indítva 2 perc alatt lementem a komplett rendszerpartíciót. Majd ha probléma lenne, kb 3 perc alatt visszaállítom ugyanezzel a programmal.
A jelenlegi rendszermentésem jelenleg 7,8 Giga. Ami szépen elfér a D -n.
A visszaállítás szintén kezdeményezhető windows alól, tehát még boot lemezre sincs szükségem.
Egyébként ezzel a programmal akár operációs rendszereket ( linux-windows) is le tudok cserélgetni max. 5 perc alatt.
Így a windows rendszer-visszaállítójára tényleg nincs szükségem. -
-FLY->
őstag
Helló!
Az időjárás aktív csempéje nem működik egy ideje a startmenüben, ha rákattintok mindent rendbe betölt, de az ablak bezárása után sem tér magához. A többi csempém ok és be is van kapcsolva, hogy aktív legyen. Ötlet? -
Kátai
senior tag
válasz vampire17 #46219 üzenetére
Rákérdeztem itt (Microsoft Community) és ezt válaszolták:
"Arra szeretném kérni, hogy tesztelje az alábbi lépéseket számítógépén:
1. Állítoson be másik képernyőképet. Azzal is megjelenik a hiba?
2. Hozzon létre egy új Helyi fiókot tesztelés képpen. Ott működik rendesen?"
Este kipróbálom.
-
Tompie
őstag
Hi!
Következő kérdésem lenne. Megoldás arra, hogy a win10 (tisztán telepített 1607) nem megy alvó állapotba azaz nem mindig nem megy. Lehajtom a laptopot és nem, de billentyűparancsa sem.
De pl nyomok egy újraindítást akkor már igen. De ha huzamosabb ideig nem volt újraindítás csak alvó állapot akkor egy idő után nem megy aludni legalábbis ezt figyeltem meg. A huzamosabb idő meg passz, hogy mennyi.
Mitől lehet ez illetve megoldás?
Köszönöm -
Popes
őstag
Én személy szerint bekapcsolom és ha valami változást eszközölök vagy telepítek, frissítek, mindig hozok létre visszaállítási pontot. Bármi anomália van, pár kattintásból visszaállítom és problem solved.
Elég sok gondtól megkímélt már (bár nem mindenható) de azt a kb 3gb helyet tudom nélkülözni amit beállítottam neki.Deus ex machina
-
VGYke
addikt
Mi a f@sz*mért nem lehet eldönteni nekem, mi szerintem a leggyakrabban használt alkalmazás
Már csak azért, mert ha valami frissül és "leggyakrabban" volt, lekerül onnan oszt lehet keresgélni ABCDEF szerint hol van.... Meg lehet ezerszer elindítani meg bezárni hogy ismét leggyakrabban legyen[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
SP4C3
veterán
-
Doky586
nagyúr
Ti használjátok a Rendszer-visszaállítást win10-en? bekapcsoltátok?
csak mert telepítés után alapértelmezetten ki volt kapcsolva..
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz xigris #46273 üzenetére
How to reduce the Windows 10 footprint on your computer
Viszont ez vesztéssel járhat egy gyenge hardveren. -
xigris
őstag
Sziasztok! Tabra milyen win 10-t lehetne feltenni ami kis helyet foglal valami lite verzió vagy magamnak átalakítani csak mivel lehet?
-
Popes
őstag
válasz WhiteAngel89 #46268 üzenetére
Aero Glass + Winaero Tweaker meg még kell egy pár dolog pl uxstyle Theme Patcher de az anniversary update után nem ment.(már lehet javították és megy azzal is de még nem próbáltam hanem maradtam az előző builden) de itt nézz szét ha érdekel. link
Deus ex machina
-
draco31
veterán
Hello!
A frissítésekkel lenne egy kérdésem. Adott a Dell Vostro V130-asom, amin a gyári driverek vannak, minden jól működik. Aztán ez az okos win frissíti a VGA drivert, aminek a hatására elsőnek csak alvásból azzal az üzenettel kezd, hogy összeomlott a driver, de sikerült helyrehozni. De egy idő után már letiltja a drivert, amit telepitett magának, mert az szerinte jobb, mint a gyári Intel, és ekkor telepíthetem újra a VGA drivert. Hol tudom ezt a konkrét frissítést letiltani? A gépházban a frissítésnél nem találok rá opciót.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
rup1u5
nagyúr
válasz vigyori78 #46259 üzenetére
Tesco errefelé nincs. Viszont TP-Link-et találtam és az csak kb3.5K lenne. Köszi az ajánlást! Lehet végül berendelem ezt.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Popes
őstag
válasz tordaitibi #46262 üzenetére
Simán lehet az irfanview portable-hez is társítani. Jobb klikk egy képre - Társítás - Másik alkalmazás választása(mindig ez az alkalmazás nyissa meg ezt a fájltipust(jpeg) bepipálod - További alkalmazások - Másik alkalmazás keresése ezen a gépen - betallózod az IrfanViewPortable.exe-t -
Megnyitás és onnantól az lesz az alapértelmezett. (kipróbáltam, működik és ugyan így a többi portable is)
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
addikt
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
netpeti98
addikt
Próbáld meg a vezérlőpultból beállítani kiterjesztésenként:
Ott van lehetőség tallózni a programokat.[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
Nem megy. Nem jelenik meg amit írtál. Csak ez.
Ha az " Alapértelmezések.....- re kattintok, ott nincs csak telepített program, portable nem jelenik meg,
ha a "Fájltípusok......-ra, akkor megadhatom, de ott kb. 1000-1500 fájlkiterjesztés van, azt átmazsolázni... és nincs benne értelmes kereső sem, pl. nyomnék egy "m" betűt, és ugrana mp4-re.Azért erőltetném ezt, mert van egy kb. 10 éve bővítgetett portable gyűjteményem, gyakorlatilag a pc-s életem 90%-a.
Megfejelve egy PStart nevű alkalmazással, ami egy startmenü félét kreál, és nekem abba van kb. 200 portable programom, minden kezemre beállítva, lejátszók, mail, netes applikációk, böngészők, mentési utak, diagnosztika, stb.stb. Mindez kb. 10-15 giga, és bármikor bárhonnan, pendrivéről, othoni gépemen, szomszédnál, azonnal futtatható 8-10 kattintás után.
Ezt szeretném a w10-re is áthozni, de azthiszem komoly problémákba ütközök majd. -
Doky586
nagyúr
válasz trialboj #46258 üzenetére
"win10ben rosszul osztotta ki a parícióknak a betűket, és átcseréltem"
>>VS<<
"ez azt eredményezte, hogy nem enged másolni, csak úgy hogy visszakérdez, és igazolom hogy admin vagyok."
Miből gondolod hogy egyik a másikból következik?
Előtte is sokáig használtad W10 alatt 'hibás' kiosztással..?[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz CPT.Pirk #46256 üzenetére
Amúgy én a HP toolt nemrég próbáltam Win10 1607 alatt és szinte mindig hibaüzenetet dobott formázásnál... Mondjuk a 2.2.3 verzió is már jó régi, eredetileg talán 2012-es. Win7/8.1 alatt amúgy még megfelelően működik. Viszont a Rufus jóval nagyobb tudású program, formázni azzal is lehet és legalább folyamatosan fejlesztik.
Továbbá a korábban linkelt diskpart módszert lehet másképpen is csinálni
—►
[link] + [link]. Illetve ott van Windowsra több külső partícionló program, amiknek még az ingyenes verziói is elég komoly tudással bírnak.Bár nem pont pendrive, de Win10 alatt egy hasonló problémára nemrég valaki talált megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
-
trialboj
őstag
win10ben rosszul osztotta ki a parícióknak a betűket, és átcseréltem... a win10 es beépített programmal
Most ez azt eredményezte, hogy nem enged másolni, csak úgy hogy visszakérdez, és igazolom hogy admin vagyok.
Na már ez is rendkívül zavaró lenne, de a többi program pl króm, eleve nem tud rájuk menteni semmit.
Tudna valaki segíteni hogy mi lehet a gond?
Köszönöm"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
SamSem58
aktív tag
Hali,
Windows 10 gépet használok és az eseménynaplóban "Hibás blokk az eszközön (\Device\Harddisk0\DR0)." - hibaüzit találtam. Holott a gépen Hard Disk Sentinel 4.40.11b PRO progi is fut, mely szerint nincs hiba, azaz a "Merevlemez állapota hibátlan". Akkor most kinek higgyek a Windowsnak, vagy a HD Sentinelnek? Dobtam egy Smartot, kukkantsa már meg valaki, mert én nem látok benne hibát....
Samsem
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz King Unique #46206 üzenetére
Na ha visszakapom azt a pendriveot és továbbra sem jó, akkor megpróbálom ezeket. Ma akinél járt az újraformázta, úgy hogy nem tudom milyen állapotban kapom vissza.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
rup1u5
nagyúr
Két PCI van a lapomon, az egyikben az x-fi figyel a másik meg túl közel van a vga-hoz úgyhogy abba inkább nem tennék semmit. A lap legalján pont jó helyen van még egy 1x ami ideális lenne neki.
Köszi szépen az ajánlatot de Magyarországon sem fogok járni a közeljövőben, nem hogy a Vajdaságban. Amúgy itt északon 10K lenne az amit itt a kolléga 2K-ért árul, úgy meg még postával is megérné.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
törölt tag
Nem követem a Microsoft ígéreteinek teljesülését napra pontosan. Aki követi, kérdezem, hogy van még amire várunk, vagy mindet kijavították, amit ígértek?
-
rup1u5
nagyúr
Valószínűleg igazatok lesz és tényleg döglött az alaplapi hálókártya. Eddig bíztam benne, hogy csak win szívat de most bebootoltam pendriveról egy Linux Mintet és ugyan az van. No connection és a led sem világít. Megnézem hátha találok valami PCI-E 1x-es hálókártyát bele.
Köszi a segítséget mindenkinek!(#46244) vigyori78:
Próbáltam azt is....semmi sem jelenik meg. Ha kihúzom a wifit üres lesz teljesen.(#46243) qqcqqc:
Kösz! Írtam is neki.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oryctolagus #46235 üzenetére
A vezérlőpultban megtalálható beépített lemezkép készítővel.
-
vigyori78
őstag
válasz tordaitibi #46247 üzenetére
Ezt szedd le csomagold ki majd futtasd, majd a képre jobb klikk társítás-> itt kiválasztod a windows fényképnézegetőt.
A filmeknél nekem megy az smplayer én is azt használom. Esetleg ezt is megpróbálhatod ezzel a jobb klikkes verzióval.
-
krealon
veterán
válasz Oryctolagus #46235 üzenetére
"Nálam minden oké a rendszerrel, ezért szeretnék egy lemezképet készíteni/ghostolni.
Melyik programmal érdemes nekikezdeni?" -
SP4C3
veterán
válasz tordaitibi #46247 üzenetére
IrfanView - LOL
SmPlayer - VLC?!
WinMediaPlayer - Programs and features > Unpick/Uninstall
Alkalmazás keresése az áruházban - Ez alatt kellene, hogy legyen egy lenyitható lista.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
tordaitibi
veterán
válasz vigyori78 #46246 üzenetére
IrfanView portable.... lenne.
De se ezt, se az SmPlayert mediaplayernek nem lehet ebbe az istenverte w10-be beállítani.
Csak a Paint, a WinMediaPlayer, és az "Alkalmazás keresése az áruházban" opciók vannak.
Nem működik az alkalmazáson belüli fájltársítás sem, a gépházba meg a részletes beállításokba mazsolázza végig a fene. Azt a kismillió kiterjesztést, de sztem. akkor se fogadna el portable programot alapértelmezettnek.[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
válasz tordaitibi #46245 üzenetére
Jól van beállítva.
Gépház/rendszer/alapértelmezett alkalmazások : itt milyen progi van megadva a fényképeknek?
-
SP4C3
veterán
válasz rup1u5 #46241 üzenetére
Nem akarok vészmadárkodni, de szerintem megdöglött az alaplapi vezérlô, próbáld áramtalanítani (tápkábel kihúz, powergomb benyom, majd tápkábel vissza és bekapcsol) a gépet, hátha...
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
rup1u5
nagyúr
Ahogy mondod. Ledek meg sem mukkannak. Lap kb másfél éves, bontatlan új volt mikor vettem.
(#46240) vigyori78:
Pontosan így kezdtem a napomat reggel ahogy írod. USB kihúz, LAN kábel bedug, router bekapcs majd gép bekapcs.Ha lesz időm bebootolok pendriveról egy linuxot és megnézem úgy.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz rup1u5 #46234 üzenetére
"Megyek végigbújom még egyszer az uefi-t." - Na azt jól teszed, mert nincs hálózati vezértlő bekapcsolva, leszámítva az USB-s wi-fi adaptert.
@Oryctolagus - Ez költői kérdés volt, ugye? - szeretnék egy lemezképet készíteni/ghostolni.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Oryctolagus
tag
Nálam minden oké a rendszerrel, ezért szeretnék egy lemezképet készíteni/ghostolni.
Melyik programmal érdemes nekikezdeni?
Per aspera ad astra.
-
vigyori78
őstag
-
SP4C3
veterán
válasz rup1u5 #46231 üzenetére
Akkor nem látja a LAN adaptert.
Device Manager-ben keresd meg, lehet ki van lőve, vagy nincs driver felrakva:
run: devmgmt.msc
vagy
This PC - jobbclick > Manage
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz rup1u5 #46229 üzenetére
Ott kell lennie valahol, csak más nézetben van nálad a control panel.
Home edition jelen esetben nem számít.Jobb alsó sarok (notification area) > jobbclick a hálózati icon-ra > Open Network and Sharing center > Bal oldalt Change Adapter settings.
-------------------------
Hálózat ellenőrzése (megy-e külhálózatra csomag)
Közben jobbclick a start gombra "Command Prompt (Admin)" > ping google.com
C:\Windows\system32>ping google.com
Pinging google.com [216.58.214.206] with 32 bytes of data:
Reply from 216.58.214.206: bytes=32 time=25ms TTL=56
Reply from 216.58.214.206: bytes=32 time=19ms TTL=56
Reply from 216.58.214.206: bytes=32 time=19ms TTL=56
Reply from 216.58.214.206: bytes=32 time=19ms TTL=56Ping statistics for 216.58.214.206:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 19ms, Maximum = 25ms, Average = 20msC:\Windows\system32>
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz idegen lény #46222 üzenetére
Márpedig ezt a Win okozza. Ha kihúzom az ethernet kábelt a gépemből és rádugom asszony macbookjára akkor nála rögtön van net, szóval a modem beállításaival nincs gond.
-
movax
őstag
válasz Hegyirabló #46119 üzenetére
Hasonló volt nálam is az elején, de aztán megjavult. Pontosan nem tudom, mitől, de az energiagazdálkodási menüben beállítottam, hogy fedélnyitásra ébredjen fel, és kikapcsoltam a wake timers beállítást. A laptop saját control center-típusú programjában (Sony Vaio) bekapcsoltam a Rapid wake-et és egy-két újraindítás után működni kezdett. Ha van a gépednek hasonló progija, érdemes benne szétnézni.
Ha wireless egered van, az eszközkezelőben az egérnél ki kell kapcsolni azt az opciót, hogy felébresztheti a gépet és az egeret is ki kell kapcsolni az alján levő kis kapccsal (ha van), különben nem alszik el (benne hagyott wireless-vevővel)
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz rup1u5 #46220 üzenetére
Erre jobb lenne, ha inkább egy hozzáértő válaszolna. Ez egy modem. Routereknél "Network" -> "WAN" a megtalálási helye. Ennél talán a "Connection"?
cattus
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
cattus
addikt
-
rup1u5
nagyúr
válasz idegen lény #46216 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Kátai
senior tag
AU frissítés óta a zárolási képernyő fekete,nem jelenik meg a beállított "Windows reflektorfény" csak a bejelentkezési képernyőn. A "Zárolási képernyő háttérképének megjelenítése a bejelentkezési képernyőn" be van kapcsolva és ott megjelenik a"Win ref.fény".Ötlet?
-
addikt
válasz GEPESZ66 #46211 üzenetére
Saját tapasztalat. Én augusztus 3-án, tisztán telepítettem a Win 10-et, és erre már ugye vonatkozik az MS szigorítása, a WHQL-es driverek, progik tekintetében. Volt is erről cikk itt a PH-n, lehet ez is a háttérben.[link]
Nekem egy 2010-es Logitech G500-as lézer egerem van, de ezt a SetPointos cuccot már nem tudtam működésre bírni, amivel néhány dolgot lehetett szabályozni, mint pl. a DPS értékeket. Eddig ez is tökéletesen működött nálam.[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Nem tudom, hogy ez mennyire W10 specifikus kérdés. Asztali PC összekötve LG TV-vel HDMI-n. A képernyőkiterjesztésre már nagy nehezen rájöttem. De nincs erre egy gomb a billentyűzeten? Vagy csak duplikálásra van? Laptopon valamelyik F-gomb volt. De még fontosabb lenne egy olyan gomb, amivel a teljes oldalas lapot le lehetne kicsinyíteni, hogy vissza tudjam húzni a monitorra a TV-ről. Mert ha a TV-n az áthúzott lapot a jobb felső sarokban lévő, középső négyzetre rákattintok, akkor a teljes oldalas képen a fölső széle már nem látszik a lapnak, így nem tudok újra rákattintani, hogy kicsibe rakja, hogy vissza tudjam húzni a monitorra.
rup1u5
PPPoE kapcsolat be van állítva a routeren?[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
rup1u5
nagyúr
Wifi adapterről szeretnék átállni kábelre. Bedugtam a kábelt gépbe-routerbe de semmi nem történik, nincs net. Mit kell buherálni winben hogy legyen netem? Alaplapi driverek fönt vannak.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
OEM Windows 10 licenszel aktivaltam egy Notit, telefonon keresztul. A telefonban (automata) azt mondtak, orizzem meg a megadott kulcsot. (a sokjegyut)
Viszont, azt hallotam, hogy a 10-nel mar hardveres aktivalas is van, tehat ha beaktivalok egy eszkozt es nem vegzek rajta hardvermodositast (nagyot) akkor reinstall utan egy sima online kapcsolattal ujra aktiv lesz a rendszer, soha nem kell semmit ujra megadni.
a kerdesem, hogy ez az en esetemben is igy van?
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
válasz GEPESZ66 #46211 üzenetére
A hiba nem a drivernek köszönhető, az ellentábor kártyáit is érinti (drasztikus FPS csökkenés nálunk). Valve (egyenlőre) cseszik javítani amúgy.
Nálunk indítás után felbontás, vagy pl egy másik AA módra át (majd vissza)kapcsolással működik, a következő indításig.
[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Gucho7
újonc
Az ismerőseim játszák a GO-t és nekik a friss Windows van, de Ők nem panaszkodtak ilyen hibára. Elég sok probléma van ezzel az frissítéssel. Pl. az NBA 2k16 2 hétig nem tudott csatlakozni online, most tudták javítani...
-
GEPESZ66
veterán
A fiam gépe felajánlotta az évfordulós kiadásra a frissítést.
Fel is frissítettem, mivel gondolom előbb-utóbb magától is megtörtént volna.
Majd felraktam manuálisan az NVIDIA honlapjáról letöltött, legfrisebb ” Évfordulós frissítés” nevű NVIDIA driverrt.
Természetesen előtte a DDU-val töröltem a régit.
A fiam elkezdett online játékokkal játszani, s azt tapasztalta, hogy valamelyik játéknál, pl. a CSGO-nál az egér kurzor szaggatottan mozog.
Egyébként minden rendben van az egérmozgással.
Úgy gondoltam, hogy talán az új NVIDIA driver miatt lehet gond ennél a játéknál.
Újra lefutattam a DDU-t, majd hagytam, hogy a WIN10 Update rakja fel az egyik régebbi drivert.
Ez meg is történt.
Ma kipróbálja a fiam ismét a játékot, kíváncsi vagyok mit tapasztal.
Esetleg játszatok-e a CSGO-val, miután felraktátok ezt az évfordulós frissítést, s nálatok nincs-e egérkurzor lassulás?
Okozhat-e ilyen problémát az NVIDIA driver? -
Gucho7
újonc
Normális, hogy nem érkezett még meg a gépemre a szülinapi frissítés?
-
raidx
őstag
Megtaláltam egy 1511-es isot a gépemen. Mivel az a szülinapi nem OK. Gondoltam visszateszem egy frissítéssel. Közölte, nem tarthatok meg semmit mert a windows nem a szabvány könyvtárba települt. Amúgy lassan kifogyok a Win 10 alatt használható pendrive-ból. Nem telepíti a drivert hozzájuk. Érdekes, hogy a 2 Giga alattiakkal nincs gond. Most nekiállok a 1511-el egy tiszta telepítésnek és ha az is rosszalkodik vissza a Win 7.
[ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
King Unique
titán
válasz CPT.Pirk #46205 üzenetére
Hát akkor ez nem az OS hibája, hanem vélhetőn a pendrive volt alapból xar.
Emlékszem a korábbi problémára és akkor javasoltam is pár dolgot, amik végül nem lettek kipróbálva, mert fontos cuccok voltak rajta. Viszont, ha most újra kell formázni, akkor erősen kétlem, hogy ehhez Win7 kéne és az eddig említett módszerekkel és programokkal Win10 alatt ne lehetne megoldani.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz King Unique #46201 üzenetére
Annyira meghalt, hogy már az eszközt se ismeri fel.
Amúgy most megint kellene használnom az egyik pendriveomat amit régebben említettem, hogy nem csatolja fel a Win10. Most nincs Win7 kéznél, így mivel ezzel nem szórakoztam el korábban, csak Linux alatt tudom használni amíg egy Win7-es gépen át nem formázom a HP tooljával...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
King Unique
titán
válasz CPT.Pirk #46197 üzenetére
Akkor alapból ramaty állapotban lehetett az a pendrive és nem csoda, ha javítani akarta a Windows. De persze pontos részletek nem ismertek és lehet akár ez is megoldaná. Ha meg komolyabb gond van vele, akkor nem sokat ér az a tájékoztatás, mert Windows alatt inkább ezen tesztprogramok eredménye a mérvadó.
Aki annyira akar, az úgyis talál / kreál magának...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Lexus, Toyota topik
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Automata kávégépek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest