Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
ekkold #71009 üzenetére
Újra telepítettem az USB3 drájvert, és végre működött a DAC - de sajnos csak az első újraindításig, utána ugyanaz mint korábban. Többféle drájver verzióval próbáltam, a helyzet ugyanez. Telepítés után jó - de csak az első újraindításig.
Próbáltam a hardverben levő SA9227 chip reset lábát piszkálni - hátha egy reset után feléled, de reset után sem ismeri fel a win7.
Kezdek kifogyni az ötletekből.
Lehet, hogy marad a külső táp a DAC-nak, de egyelőre nem tudok jobbat, csak azért hülye érzés egy szoftverhibát hardveresen javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest