Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaccss
tag
válasz
Winnie The P #59824 üzenetére
Ha ilyen egyszerű lenne, nem kérdezném meg itt. Ezt csináltam. Nem lehet így simán visszacsinálni a frissítés szolgáltatás bekapcsolását, mert a feladatkezelőben nincs ott. Amíg ott volt, ki lehetett kapcsolni.
A nemkívánatos telemetria, stb. dolgokról sem ír az összefoglaló. Nem akarom havonta 2-szer egyenként keresgetni és kikerülni a telemetria, Win10 erőltető, stb. frissítéseket, amiket már 20-szor kikerültem, nem raktam fel. Ezért nem frissítettem 1 éve a Wint, mert túl sok munka mindig végignézni.
Hol a lista ezekről a frissítésekről? Nincs valami program, ami automatikusan kikerüli ezeket? Már több a kerülendő frissítés, mint a normális, ami hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest