Hirdetés
Aktív témák
-
Doblós
aktív tag
válasz
Morden24 #35683 üzenetére
Rendben van,értelek,nekem sem az illegális szoftverek használata az elsődleges szempont.Meg sajnos van más fontossági sorrend is,nem az op. az első,de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.Na,de a lényeg,nem veszekedni és kötekedni jöttem ide,hanem csak tanácsot és segítséget kérni.
-
Doblós
aktív tag
B.U.É.K
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy nem tudtok-e esetleg olyan Explorer 8-at,ami Win7-el működik?Jelenleg Mozillám van,de elég sz@r.Explorer 9 is van,az nem jön be,és hiába állítom vissza Explore 8,vagy Explorer 7 üzemmódra,nem történik semmi.
Köszi a helpeket -
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy nem müködnek a minialkalmazások.Ha kiteszem őket az asztalra,csak fekete kockák vannak,színes csíkok.Viszont a daemon tools gadget-e működik.Mi lehet a baj?Ja,ha másik fiókkal jelentkezek be(guest),ott minden mini működik.Ötlet?
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy nem müködnek a minialkalmazások.Ha kiteszem őket az asztalra,csak fekete kockák vannak,színes csíkok.Viszont a daemon tools gadget-e működik.Mi lehet a baj?Ja,ha másik fiókkal jelentkezek be(guest),ott minden mini működik.Ötlet?
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.
Az a problémám,hogy raktam a gépbe egy másik vinyót,enyhén bad sector-os,és azóta a minialkalmazásaim eltűntek.Tehát az asztalra ki lehet rakni,de van amelyik nem látszik,és van amelyiken csak színes vonalak vannak.Mi lehet a probléma?A Win másik vinyón van,az hibátlan.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest