Hirdetés
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Sk8erPeter #6673 üzenetére
Szép hosszúra sikeredett.
Az elsőről fogalmam sincs miért történt.
A másodikat meg nem értem. Mi köze van az energiagazdálkodás beállításainak a töredezettség mentesítéshez? Direkt kipróbáltam és simán fut mialatt bármi mást csinálok.
Szerintem kevered azzal, hogy a háttérben automatikusan fut.
Az energiagazdálkodási séma meg mivel a töredezettség mentesítés nem számít aktív tevékenységnek nem is zavartatja tőle magát.
Arról nem beszélve, hogy NTFS-en már elég régóta nem is igazán szükséges a töredezettség mentesítés.
A harmadikra meg annyit kérdeznék, hogy azt hol hallottad, hogy 2 GB ram mellé elég a
256 MB swap?
Mert ez úgy marhaság ahogy van.
Mindig a fizikai memória méretének legalább a felét de inkább megegyező méretet illik beállítani.
Arról nem beszélve, hogy ha van elég lemezterületed akkor jobb rábízni a rendszerre.
Az összeomlásokban meg nem vagyok biztos, hogy a win hibája.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest