Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
-
nagyúr
válasz sanzi89 #12495 üzenetére
Akkor ne ragd majd fel, ha ettől van a gubanc... Megy az nélküle is...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
sanzi89
addikt
válasz Gorneck #12483 üzenetére
Most reggel megint lefagyott. Töröltem az ASUS Energiagazdálkodásos programját.
Csak attól félek, ha újrateszem és felteszem ugyan ezeketet, ugyanigy be fog mákolni.
u.i.: Eddig mindig haszáltam és nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz TazLeacher #12489 üzenetére
Az asztalra hogy küldted ki a parancsikonokat? Kihúztad a startmenüből, vagy parancsikonként kikülted?
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Joe bácsi
őstag
Hy All!
Az xp módot hol találom a winben? Professional van fent.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #12227 üzenetére
A probléma oka úgy néz ki megvan, de a miértjét még nem értem.
Tegnap megint eltűntek az ikonok. Erre próbáltam rájönni, hogy mi a közös abban a 4-ben, ami megmaradt. Mivel ezek az ikonok a startmenüből lettek "kiküldve" ide, ott megnéztem, mert ott még továbbra is ott voltak.
Az eredmény: azoknál az ikonoknál, amik eltűntek, a tulajdonságoknál látszik, hogy nincs megadva "indítási hely", míg a többinál van. Ettől függetlenül ezek is indíthatóak a startmenüből, és voltak az asztalról.
Ami jobban érdekel, hogy miégis miért tünteti el őket. Tegnap csak kinyomtam a monitort, és otthagytam pár órára bekapcsolva a gépet. Mire visszakapcsoltam, megint eltűntek...
-
need
addikt
válasz deathtania #12360 üzenetére
Üdv..
a még 1 dolog-ra..
adatvégrehajtás megakadályozását az összes programnál
át raktam oda és 3 nyomoronc alkalmazás tűnt fel benne
RCHelper.exe
RCleaner.exe
update.exeezek mellől is ki lehet venni a pipát???
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
itt van ez [link]
MŰKÖDIK!
magyar TF2 szerveren ~20-ról 5-10-re csökkent a pingem.
cseh szerveren 40-45-ről 25-30-ra.
még jobb, mint XP alatt volt. a weboldalak betöltése is baromira begyorsult.szerk: ha ez nem működik, akkor ki lehet próbálni, hogy parancssorba beírod ezt
netsh interface tcp set global autotuning=disabled
én nem próbáltam, de állítólag ez is jó.
[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
deathtania
senior tag
válasz canniball #12431 üzenetére
"És nem lenne szebb a sorrend így: "kimász az ágy, pisi, mosakodás, power gomb megnyom, rendszer kész, iTunes zene indít, majd reggelikészítés"
ezt hívják úgy, hogy hibernálás. sokáig játszottam vele az előző konfigomon, aztán a vége meg az lett, hogy belassult a rendszer. a mostani lapom meg sajna valamiért nem szereti sem a készenlétet, sem a hibernálást, mert mindkét esetben leáll (készenlétnél is!!!), és utána amikor újra be akarom kapcsolni elkezd sivítani, mint a fába szorult féreg.
"És mind a két gépen ugyanaz futott le (elejétől a végéig) csak a előbbin gyorsabban, utóbbin lassabban?"
ha megnézed maga az animáció (kis gömbök előjönnek, és összeállnak egy win logóvá) az kb 4-5sec. utána a már összeállt win logó ismétlődően "mozog"- rajta a színek így mennek, mindig másik hullámzik [jobban nem tom leírni, úgyis tudod mi]-, ez a mozgás volt, hogy rövidebb, volt, hogy hosszabb ideig tartott. ja és tutira bootol az OS, mert a merevlemezem pörgeti mint állat, és itt darál a fülembe. ilyet meg akkor csinál ugye, ha "olvassák róla az adatot ezerrel, mert szükség van rá" egy egyszerű animáció miatt nem lenne ekkora lemezkihasználtság...
amúgy nálam maga a lap boot-screenje meg post-screenje ugyanannyi idő, mint maga a rendszer betöltése... így is megvagyok 20-30sec alatt...
és ha lassúnak érzed a rendszered, akkor ajánlok két dolgot: a Piriform által gyártott két kis ingyenes progi jó használatot tud tenni: CCleaner és Defraggler. CCleanert nem mondom miért, azt írták, a Defraggler meg jobb töredezettség mentesítő, mint a beépített win. pár hónapja ezeket használom, és nincs bootidő növekedés...
-
mmdms
addikt
Annyit észrevettem, ha agyig húztam a procit, akkor valamivel jobb volt. De hiába kapcsoltam ki minden hálózatot használó progit, msn dc xfire torrent meg hasonlókat, az nem használt semmit. Viszont én nem a win driverét használtam.
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
sanzi89
addikt
válasz Gorneck #12479 üzenetére
Csak előtte a hozzá adott X64-es Vista volt és ilyen hibát sose produkált. Sokan rágták már a fülem, hogy haladjak a korral, így lett Win7, főleg mert "ingyen" tudtam legálisat szerezni, de ez kicsit beárnyékolja a dolgot.
Amúgy RAM tesztet csináltam Memtest-el, futott 5-6 órát és nem jelzett hibát. HDD vizsgálatot is csináltam, VGA vizsgálatra meg nincs ötletem.
Energiagazdálkodásban nem állítottam semmit, csak kikapcsoltam a hibernálást meg a sleep módot, így semmilyen körülmények között nem megy a gép sleep-be vagy hibernálja le magát. Annyit állítottam még, hogy a CPU egy P8600-as ami min. 800MHz-ra tudja levenni az órajelét, ezért az ASUS progiban a minimum processzor beállítást 5%-ról 35%-ra tettem, mivel kb ez felel meg legjobban ennek az órajelnek. (Vista alatt gyári beállítások voltak.)
-
sanzi89
addikt
válasz Gorneck #12477 üzenetére
Délután frissítettem, elvileg a legújabb 4.0474 változatra.
Tweak progit nem használtam, csak Ccleanert futtattam egyszer-kétszer.
Módosítást csináltam párat, de szerintem olyanokat amik nem érintik a Win7 lelkét (gyorsikonok, theme, pár "bekattintható" beállítást, hasonlók...)
u.i.: Eddig fél napja megy rendesen, ha már 1-2 hétig menne akkor mondanám, hogy akkor rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz canniball #12470 üzenetére
Ebből gondod nem lesz...szal hajrá...
sanzi89: Kb még 10 embernek leírhatnád uazt mint nekem...nincs semmi gond az értő olvasásommal, de ahogy mások én se fogok visszaolvasni...ha ismétel vki egy kérdést nem válaszolsz rá vagy csak simá lezárod egy félmondattal...erre te kreáltál egy arrogáns fél hiszti hszt...szal igazából le se szarom, hogy mit fogadsz el vagy mit nem...
Gorneck#1239
-
Zoli1222
addikt
Helló
A win7 prof.-ba, h lehet az alapjátékokat beletenni?
(#12464) Gorneck23 Ezt hol is találom? És köszi.
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
válasz Killing #12443 üzenetére
shift-et én uninstall xp alatt majd install 64 bites win7 alatt és megyen szennel mint a picha! nem engedtem hogy direct x rakjon föl..és mentem 2 kört és leszedtem uncsy lett!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Killing
addikt
Erre valaki?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Imco
őstag
"nem tom hát van egy csomó rendszertisztító progi ami a felesleges szemetet letörli."
...meg a fél wint!Üdv! Imco
-
sfdrakex
nagyúr
válasz mbencem #12453 üzenetére
Attól hogy valami foglal 0,2 mega helyet ha nem használod a gépet nem lassítja. Ha nincs semmi baj a gép működik rendesen felesleges ilyen buheráló tisztító progikat használni. XP-n és Visán se használtam soha és nem lassult be évek alatt se.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
mbencem
tag
hello!
Win7 Ultimate 32bit.Ti mien tisztító progit ajánlanátok?(felesleges szemétre gondolok) -
Gorneck
legenda
válasz canniball #12431 üzenetére
Ki...semmit...nem álltam a gép felett stopperrel...szal nemtok mit mondani...de ha a kinézet vagyis a szép feketeség a lényeg, akkor nem mind1 mit tapasztaltam? De nem értem mit tökölsz még?! Kapcsold ki baj nem lesz belőle...oszt eldöntöd tetszik vagy senem...
Gorneck#1239
-
M4123057
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy a géphez csatlakoztatott Canon Powershot S3IS fényképezőgépem nem ismerte fel a Win 7 Pro 64 bit op. rendszer, ami az XP esetén nem volt gond. Erre a gondra tudtok valamilyen megoldást vagy esetleg letölthetö programot? Előre is köszönöm. Üdv
-
fLeSs
nagyúr
az miért van, hogy win7 alatt magasabb a pingem mint anno xp alatt?
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Killing
addikt
Nem is kell rányomni hogy telepíteni akarod, de ezt még meg is kérdezi a játék. Ha tudod hogy a legfrissebb van fent akkor kár vele szórakozni. Viszont én tudtam hogy a legfrissebb dx van fent, ezért a shiftnek nem engedtem hogy telepítse és ezt olyannyira zokon vette hogy nem akart elindulni...
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Imy
veterán
Windows7 Home Premium tudja a VPN-t?
CISCO VPN progiját használnám -
need
addikt
válasz Morden24 #12436 üzenetére
az tuthy hogy a videokarcsym 8800 GTS direct x 10 ez ziher..!
dxdiag jó ötlet +vizsgálom ezzel!
viszont elgondolkodtattál ezzel az Everest dologgal! lehet hogy keresek valami frissebbet!
viszont játszom és ha telepitek valami trendy játékot azok mindig rakják az aktuális diret x-et!
-
knbs
senior tag
Miota feltettem a win 7-t a gepre, akarhanyszor bekapcsolom a gepet,nincs internet kapcsolaatom(korlatozott halozat) mindig ki kell huzni a modembol a villanyt es igy lesz ujra netem. Kabelmodemem van nem adsl. Automatikus ip beallitasokkal. Ha valaki esetlleg tudna segiteni, hogy mivel lehetne orvosolni a problemat azert nagyon halas lennek.
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
Morden24
nagyúr
Mert az Everest marhaságot ír ki - azt nem tudom, hogy azért, mert még nem ismeri fel a DX11-et, vagy azért, mert a VGA-dtól függ, hogy mit olvas ki, nem használom a programot.
Megtudhatod, mi van fent, ha beütöd futattásba, hogy dxdiag. Ott lesz, hogy DirectX Version: DirectX 11
Természetesen a frissítés a dx9 ill. visszafelé kompatibilitáshoz szükséges elemket frissíti (bár ha jól tudom, mind közvetetten, mind közvetlenül a felsőbb verziók file-jai is frissülhetnek).
És de, ha játszol, akkor érdemes felrakni a frissítéseket. Nem fogsz semmit felülírni, vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
need
addikt
válasz Morden24 #12366 üzenetére
üdv NAGYúr
én úgy láttam hogy az Everestben a direct x 10 rakta föl..a win7
keresgéltem és csak a 9c. találtam februári dátummal..
azt + gondolom nem kellene eröltetni ha 10. van fent nem...?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Valty
aktív tag
Fuh, ez gyorsan ment, köszi a válaszokat
-
canniball
nagyúr
válasz Morden24 #12363 üzenetére
"...a terület mérete is számít."
Na akkor erről ennyit.alexan!
"háááát, reggelente én is így vagyok vele kómásan."
És nem lenne szebb a sorrend így: "kimász az ágy, pisi, mosakodás, power gomb megnyom, rendszer kész, iTunes zene indít, majd reggelikészítés"?"amúgy az animáció meg addig tart, amíg szükség van rá. láttam már gyorsabb gépen, hogy csak pár másodpercig tartott, volt, ahol 10-15 sec-ig."
És mind a két gépen ugyanaz futott le (elejétől a végéig) csak a előbbin gyorsabban, utóbbin lassabban?Clemi!
"...a kurzor feletti homokóra, amikor egy program indul..."
Szerencsére ezt az "érzést" (már) nem ismerem."Elég gagyi géped lehet...0,0002%-nyi erőrrás felhasználással"
Eddig csak időről beszéltünk, erőforrásról szó sem esett...Gorneck23!
Hogy kipróbáltad-é? És ha igen mit tapasztaltál?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Valty
aktív tag
Hi!
Sima otthoni felhasználásra elég a Home Premium is? Vagy legyen inkább Professional?
HP-t tudok most akcióban szerezni -
mmdms
addikt
válasz bobsys #12408 üzenetére
Mert nemtom olyan gagyi. A win+l kombót használom, de van hogy csak úgy elmegyek valamerre, és elfelejtem.
fLeSs: Nekem meg ha nem szabályosan van leállítva a gép, elrejti az összes asztali elemet, mindegy hogy mappa vagy ikon. Mindegy, úgy tekintem hogy fícsör nem pedig bug.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Gorneck
legenda
válasz polonic #12400 üzenetére
Huhhh, már nem emléxem, de azt tom, hogy nem igazán akart menni ahogy én akartam...de próbáld ki...
Én a gyárit használtam...tökéletesnek bizonyult számomra, de már író sincs a gépembe...mbencem: HU oldaláról is próbáltad a Lexmarknak? Aszhem nekem csak azzal volt hajlandó működni anno...[link]
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mbencem
tag
már prbáltam de nem akar működni kiírja ho a win7 ho lexmark z517 meg minden de azt írja ho nem elérhető pedig bevan dugva meg bekapcsolva meg minden
-
mbencem
tag
hello !
adott egy lexmark z517-s nyomtató de a win7 nem akarja felismerni.
ha vki tudna adni egy drivert win7hez megköszönném.
ty <3 -
Tosee
őstag
válasz Stalker-2572 #12417 üzenetére
akkor lehet, hogy jogosultsági probléma!
Mikor megosztottad az engedélyeknél "mindenki" csoport számára kipipáltad a módosítást (esetleg teljes hozzáférést) is? Nézd meg mert ha ezt nem állítottad, akkor alapból csak olvasásra van beállítva, így nem tudsz írni az adott partícióra!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Stalker-2572 #12413 üzenetére
Meg van formázva az ahova másolni akarsz de nem enged? Illetve ha igen milyen fájl rendszerre? Ja esetleg oszd meg azt a meghajtót is a hálózaton.
-
Imco
őstag
válasz sfdrakex #12391 üzenetére
Inkább router hibának néz ki, de neki futok jobban./ bár nem látok semmit a routerben/
A routert kikerülve kábelen megy az ip. Most néztem laptoppal is igy van.Olyan oldalrol beszélünk /a sajátom / ami 1-200 gépen kezdőlap.
Mindenhol bejön. Legalis NIS van ott is nálam is. Szombatig ott is müködött.
Pingre sincs válasz.
A baj nem is weblap hanem a mail szerver. Nem éri el az üf. a leveleit.
Most beállitottam automata továbbitásra egy másik mailre, amit le is tölt a kliens.
Érdekes...
Köszi!Üdv! Imco
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Stalker-2572 #12411 üzenetére
Oszd meg a notin a meghajtokat jobb klikk tulajdonságok megosztás
-
Stalker-2572
veterán
Nos akkor mégegyszer
Asztali gép, XP -----> noti, Win7
Asztalival látom a notit, de csak a sharedbe tudok másolni. Mit csináljak, hogy lássam a másik partricióját is a notinak? Mit csináljak, hogy a notival lássam az asztali gépet?
All Black...
-
fLeSs
nagyúr
ilyenkor mivan? a jobb alsó ikonok eltűntek a legutóbbi újraindítás után. a programok betöltődtek amiknek az ikonjai ott szoktak lenni, de az ikonok nincsenek meg.
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz sfdrakex #12399 üzenetére
Minden fut tovább, torrent kliens is! Netetezés közben netrádiót hallgatok, és mikor lezárolta akkor az hallható volt utána is! Ugyanúgy maradt minden bejelentkezés után, mielőtt zárolta (megnyitott mappák, firefox stb...)!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest