-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erikkk26
tag
Van bárkinek ötlete hogyan lehet elérni élő ügyfélszolgálatot a Microsoft-nál?
Forza Horizon 4 Steam-es játékom folyamatosan crashel egy olyan hibával amire a game dev.-ek Microsofthoz való fordulást javasolnak. (Check for Exception codes after Crash.
)
Feedback hub app-ba már írtam párszor és soha nem érkezett még egyetlen komment sem semmire amit beküldtem, ezért ezt a formát kihagynám, szerintem totál hasztalan.
(Akkor még hibakód nélkül ezt beküldtem már 1 hónapja egyébként, természetesen azóta sem jött zéró visszajelzés, és nem is történt semmi.)
Windows Event Viewer 0xc0000005 a hibakódom, CrashDump fájl erre.[ Szerkesztve ]
-
Erikkk26
tag
Hali!
CPU: Intel Core 2 Quad Q8200
GPU: Intel GMA X4500
RAM: 2x4GB DDR3 1333Mhz CL9
HDD: Western Digital WD2500AVJSEzen a vason van esély rá hogy futna a Windows 11 Rufus féle megoldással?
Ha igen, lehet egy kicsit is javasolni erre egyáltalán, vagy inkább keressek Linuxos megoldást októberben?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Erikkk26
tag
Igen, talán erről lehet szó, amit nagy ritkán használok.
-
Erikkk26
tag
Hali!
Valaki ötlet, hogy miképp törölhetném "Realtek Semiconductor Corp. - Net - 1030.44.1014.2024"-t, amit Win11 opcionális frissítésnek ajánlott fel, én pedig benyaltam hogy ez a Realtek Lan Driver, amit eredetileg frissíteni szerettem volna?
Rendszer visszaállítás a telepítés előtt már offos volt, és a win update maga nem ajánlja fel a törlés lehetőségét. Telepített alkalmazások listán sem jelenik meg.
Egyébként meg azt sem tudom ez micsoda.
Ezeket vettem észre csak, hogy eddig nem voltak a listán.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VoIP telefonálás
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok