-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
A kovetkező problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Adott egy Új Acer
Nitro V ANV15-51-51KZ típusú laptop. Windows nélkül vásároltam, de a Windows 11 telepítésekor ( pendrive) nem látja az SSD-t, nincs hová feltelepítenem. Annyit már megtudtam, hogy kell hozzá valamilyen program, amit a pendrive-ra kell felmásolni a telepítés előtt. Csak azt nem találom, hogy mit és honnan töltsek le hozzá. Ebben szeretnék segítséget kérni tőletek.[ Szerkesztve ]
-
madagaszkar
tag
válasz DrKapocs #23453 üzenetére
Ezen morfondírozok én is, hogy hosszabb vagy akár rövidebb távon is, megéri e?
Utána néztem ill. kérdeztem már több helyen és fórumban is, de lehet inkább az alaplap+proci+memória csere lesz a megoldás. Valami egyszerűbb AM4-es alaplap + AMD Ryzen 5 4500-as proci + 16 GB RAM-ban gondolkozom.
Pld:
- AMD Ryzen 5 4500 3.60GHz AM4 BOX Wraith Stealth hűtő ventilátorral
- ASROCK B450M-HDV R4.0
- G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3200MHz CL16 KIT F4-3200C16D
Összesen: 62.670 FT. -
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Jelenleg legális, aktivált Windows 10-et használok. Hogyan tudom rufus-al feltenni a Windows 11-et, hogy az is aktívált legyen, alaplap+proci+memória csere nélkül? Frissíteni szeretnék, mert nem szeretnék még egyszer fizetni. Amennyiben mégis szükséges alaplap+proci+memória csere, mit ajánlotok AMD RYZEN fronton? A keretem max. 80-100.000 HUF, játékra nem nagyon van használva a gép, de azért hasonló teljesítményt szeretnék, mint a jelenlegi gépem. Köszi előre is a segítséget.
Erről a gépról lenne szó:Alaplap: ASUS B85M-GAMER
CPU: I5-4460
Ram: 2*4Gb DDR3 Kingston HyperX Fury)
VGA: Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ videókártya, 4GB GDDR5, 256-bit
HDD: 1 TB sata + 7200Rpm
SSD: GIGABYTE 256GB
Ház: Ismeretlen
Táp: Chieftec I-ARENA series
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!