-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
"az is csökkentett módban csinálja a dolgokat szerintem" - Nem .
DDU mindent kigyalul. És mivel VGA csere után kezdődött a kálvária. én tuti DDU t tolnék + a kábeleket megigazgatnám , nem e a szerelés közben mozdult ki valami .---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
DDU alatt a Display Driver Uninstaller t értem , ami kitakarítja a régi drivert csökkentett módban.
WHEA error részletek fülön a system előtti "+" kinyitását értem mert ez így nem túl beszédes.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
Nvidiáról nvidiára váltásnál nem szokott gond lenni, de egy DDU nem árthat.
Viszont lehet a vga csere közben elmozdult valami, lehet érdemes lenne a kontaktokat ellenőrizni, satakábelek, memória ki be , M2 ki be meg ilyenek.
WHEA error system része?[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
Azért mert a gyártók fölélőnek, tekintve h nem tudják mi van a gépedben.
Szal akkor nézd meg első körben melyik slotban vannak a memóriák.
Elvileg a 2-4 ben kell lenni (A2 B2) , és nézd meg rendesen a logot van e WHEA hiba , illetve futtass TM5 öt. A random idle és terhelt újraindulgatás gyanúsan memória hiba, amit okozhat nem megfelelő beállítás is .[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
160W os TDP vel + egy 65W os 3600 al nem valószínű h kicsi lenne a táp.
Ha rendesen működik, annak nem kellene kevésnek lenni.
Inkább a ramok és a cpu környékén néznék szét, ez tényleg HW hibának tűnik.
WHEA hibád nincs a logban?
Ramok melyik slotban vannak?[ Szerkesztve ]
-
rebugra
aktív tag
Szia, a "Kernel-Power 41" hiba csak egy utólagos hiba - a Windows egy összeomlást (jobban mondva: az összeomlás utáni újraindítást) észlelt anélkül, hogy tudná az okát. A hibaüzenet ezért alkalmatlan a hibaelhárításra. Szerintem valamilyen hardver hiba okozhatja, esetleg tápegység (lehet hogy túl gyenge a rendszeredhez? ) is csinálhat ilyet.
( egy sfc /scannow) -ot futtasd le azért.
[ Szerkesztve ]
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
Konkrétan hogyan képzeled el? Elindítod a felvevő programot( ami akár a Windows beépített alkalmazása is lehet), benne a felvételt. Ezután már nem kell ott ülnöd a gép előtt.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
King Unique
titán
-
félisten
Tehát komplett hiányzik ez a menü?
Se magyar/Angol/Német nyelvnél sem?Akkor meg futtasd le ezt (a PH! új szerkesztője elxarta a PowerShell kódot(egy sorba tette az egészet a korábbi hozzászólásomban, úgy nem jó), ezért teszem be újra)
# elindítod admin joggal a PowerShell-t
# kiadod az alábbi parancsot (másold csak bele a PowerShell ablakba)$LanguageList = Get-WinUserLanguageList
$Language = $LanguageList | where LanguageTag -eq "qaa-Latn"
$LanguageList.Remove($Language)
Set-WinUserLanguageList $LanguageList -Force[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Nálad több nyelvi csomag van telepítve (Magyar/Angol/Német) mindegyiken menj végig a nyelvi beállításain (...Nyelvi beállítások, mint a korábbi hozzászólásom első képén), valamelyikben ott kellene lennie (jobb szélén a 3 pöttyön katt és nyelvi beállítások) Angolnál is, Magyarnál is, Németnél is eljátszva).
[ Módosította: Qru ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
félisten
-
xrvman
őstag
Szia, próbáld ki:
Start - gépház - könnyű kezelés - billentyűzet
Itt a print screen parancsikont kapcsold be. Ez megvan ott?
Ha igen, próbáld ki nyomd meg a PrtSc-t. Van hogy csak akkor engedi működni, ha az asztal aktív. Egyes alkalmazások ablakában nem engedi elindulni, ilyenkor az asztal egy üres részére kell kattintani és elindul.
Vágólap előzményei megmaradt -e?
Start - gépház - rendszer - vágólap
Vágólap előzményei - be.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24