Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balúkapitány
tag
1. nem tudok olyat mutatni, és épp ez az amit szerettem volna megtudni, hogy evvel mit akartál sugalni?
2. a Magyarországon gyártott audi bmw merci suzuki cupra az magyar gyártású, gyártója magyar. Nem számít magyar autónak. A megrendelőt a audi bmw merci suzuki cupra -t viszont német japán gyártónak nevezem.
Igazad van, jó példa. Végülis megértettem és elfogadom.Talán az 1970-80-as években még létezett német japán gyártó az én szememben. Tőlem aztán ma is nevezhetjük azoknak.
[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
válasz Juhaszatti #74 üzenetére
Ha nem fontos a pontosság akkor nincs jelentősége.
Koreai gyártó, nem kínai, és kész.johnny500 itt alant jóhiszeműen megnyugtatott.
[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
Így már tényleg terelés lett, csak már nem tudom kitörölni.
Jól van legyen a samsung apple google sony nem kínai gyártó. Tőlem lehetnek koreai amerikai japán gyártók, vagy vietnámi kongói kameruni.De mit akartál Te mondani? - az lenne a lényeg
[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
válasz Juhaszatti #70 üzenetére
Én meg úgy értettem, hogy attól még nagyrészt kínai gyártású komponenseket használnak összereléskor.
Így nem értettem az információ relevanciáját.
Nem mind1 hol gyártják vagy szerelik össze, ha ~fele úgy is kínai?[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
Amit Kínában gyártatnak az kínai gyártású
(esetleg dél-koreai tervezésű).
Amit Dél-Koreaban gyártanak az dél-koreai gyártású.
Tervezés, gyártás, összeszerelés.
Én különbséget tennék a fogalmak között, mert ebben a szegmensben külön is válik.Nem volt szándékomban terelni, hanem megérteni, hogy mit szerettél volna sugalni, mert érdekel,
és jelezni azt, hogy - annak ellenére, hogy biztosan tudod - a samsung apple google sony multinacionális cégek, vagyis kínai gyártókapacításokat is igénybe vesznek.Ők nem dél-koreai gyártók, ők dél-koreai gy á r t a t ó k
egy mobiltelefon esetében.
Vagy dél-koreai tervezők, akik tulajdonolják a Samsung márkanevet.
Elenyésző mértékben gyártanak saját gyártosoron abból a ~400 komponensből amiből egy mobil összeáll (pl. ram módult). A gyártástechnológiájukat keverik, kiszervezik, stb.Tehát az én meglátásom szerint amit Kínában gy á r t a t - nak az kínai gyártású.
Attól nem lesz koreai mert ők koreában székelnek.[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
válasz Juhaszatti #67 üzenetére
Te úgy érted, hogy ha nincs Kínában samsung tulajdonú gyárépület vagy samsung panóval ellátott gyártósor akkor a telefonjaik elkészültéhez már nincs közük Kínához?
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
válasz Juhaszatti #64 üzenetére
"A Samsung a világ számos országában gyártja vagy gyártatja mobiltelefonjait, köztük Dél-Koreában, Vietnamban, Indiában, Brazíliában, Indonéziában és Kínában."
[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
válasz tomboy0013 #45 üzenetére
. . .a többit meg tomboy0013 itt nagyon szépen leírta.
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
Az eladási számok és a profit makacs dolgok.
A Samu 2023-ban több mint 226 millió mobiltelefont adott el.
Amíg a stratégiájuk ezen számok alapján profitábilis, logikus módon addig fent is tartják azt.
A vásárlóközönség csak úgy tud érdemben hatással lenni erre ha a pénztárcáját nem nyítja ki a samsung telefonok előtt.A kép forrása: IDC Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker;
az idevonatkozó angol nyelvű link amit forrásként használtam: https://techhq.com/2024/01/apple-claims-top-spot-outshining-samsung-in-2023-smartphone-sales/[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
válasz Garzonrobot #28 üzenetére
. . .ahogy elnézem mindenhol, a hangos többség a 45W felettit preferálja. Ami 45W vagy az alatti, az lófing, így én kismiska vagyok.
Azt látom, hogy az a nagy átlag (nem hiteles adat), aki az eszközét meg is tartja, és 45W feletti nominális töltést használ, az 2-3 évente az akksit is cseréli, nem gond nekik evvel babrálni . Viszont nekem a csereberélés nem pálya.[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
válasz Garzonrobot #28 üzenetére
Kösziii Az általad leírtakkal én is kb. úgy vagyok ahogy Te.
Azon kivül 5 éves vagyok 40 Watton. A degradáció ~4.8 évesen kezdett jelentősebben érzékelhetővé válni. Ez oké, élhető.
E feletti tapasztalataim még nincsenek, csak olvasok. . .[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
-
Balúkapitány
tag
válasz LosBlancosRM #19 üzenetére
Itt mindannyian egyéni véleményeket osztunk meg. Amikor nem, azt idézőjelbe tesszük. A 'szerintem' pedig a felesleges szavak közé tartozik.
[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
válasz Garzonrobot #18 üzenetére
Értem, hogy mit mondasz.
Minden esetre az akkutechnológia fejlesztéseit várom elsődlegesen, hogy avval összhangba tudjam hozni a gyorstöltést is.
Nekem hiába adnak 80 W vagy 120W-os gyorstöltőt ha ahhoz nem raknak hozzá igazított akkut is a telefonba.
Annyi pénzért min. 5-6 évig életképes kellene legyen.[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
-
Balúkapitány
tag
válasz Garzonrobot #12 üzenetére
Így beszélgetve már érthetőbb.
A villámgyors töltő mellé egy tartósabb akkút is kérek szépen. Lehet?Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
-
Balúkapitány
tag
-
Balúkapitány
tag
Nekem elég a nominális 40-45W-os töltés.
Jól tudok élni egy 40W-os gyorstöltővel.Persze én se dobnék el egy ~100 nemtudomhány wattos töltőt és 5-6 éves élettartamú akkumulátort így egyben, csak még nem találtam ilyen szettet, vagy még nem gyártották le?!
[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest