Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Segítek heti NW megoldásokban: Exilus - Saryn ESO, Rare mods - Index.
Persze ez nem az öreg rókáknak szól. -
s4hu|SyD^
addikt
Újra van pálya alá esés bug, rettentő jó...
-
s4hu|SyD^
addikt
Az a küldetés max látványos, de én nagyon összedobottnak érzem. Remélem nem lesz trend, hogy így mutatnak be egy Warframe-et, mert az kb csak egy tutorial volt. És így is volt 5 Hotfix...
Railjack Fissure küldetések nem rosszak, de így kellett volna a játékot megjelentetni. Ezt így utólag hozzáadni érdekes. Endo, credit azért nem rossz meg jött intrinsics is legalább. -
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
Minek lett ennyire hype-olva 1 új Warframe meg Fissure küldetések. Azt hittem sokkal.többet kapunk egy Major Update-nél...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil #8122 üzenetére
Én sem halmoztam fel semmit, főleg nem Axi-t. Majd jön idővel. Szedj ki amit tudsz. Úgy játsz, hogy ne égessen ki, mert rengeteg a tartalom, de mellé ott a Nightwave, Eidolon-ok, Orb-ok, Event-ek, RJ. Szóval ja ha kevés az időd ne görcsölj rá a dolgokra. Ha meglesz örülj ha nem meg próbál más módszert találni, hogy meglegyen.
-
s4hu|SyD^
addikt
Friss ropogós UPDATE 30 holnap
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil #8113 üzenetére
Hát ja itt gyorsan jönnek-mennek a dolgok. Vagy kiszeded vagy megveszed. De mint mondtam platinum-ot is elég egyszerű farmolni. Szóval még most lehet neked sok kiadni 100p-t de később már nem biztos. Lehet 2 perc alatt is összejön az a 100p.
Csináld a Relic-ezést, szedd ki ami kell, ha van felesleges add el őket, vagy Ducat-ba ha az is kell. Riven-ezés is jó plat szerzés ha szerencséd van.
-
s4hu|SyD^
addikt
A legrosszabb talán Aim Glide + X head shot volt nálam. Hiába a modok nehéz volt nem tudom mennyi fejest kért. Aztán végült találtam egy cheese módszert neten. Mag bubble.
Dargyn pilóta hogy ne érjen a földre, Ash shuriken. Mindre van valami cheese megoldás ahogy Vizion mondja.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ne töröljétej ezeket. Adjátok ide.
Én a Simaris scan dolgot Ivara-val csináltam.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
nubreed #8091 üzenetére
ITT van. Warframe-ek húzása. Illetve elsődleges AOE vagy Exodia Contagion Zaw-okra jó. Annyira nem új, de én nem láttam még ezt a módszert népszerűbb youtube-ereknél.
Kipróbáltam, sok gyakorlás kell meg minden jól kell, hogy működjön + természetesen Booster. Egyébként nagyon jó, solo, úgyhogy nem is kell senkire sem támaszkodni. Sajnos mivel fegyverrel ölsz pl. Nem jó másodlagos fegyverekre illetve a többire amit nem használsz húzni. Nekem jó volt felhúztam Octavia Prime-ot 2x, Baruuk + Desert Wind-et 2x, Bramma-t 30-ról 40-re. Pont volt napi reward Booster. -
s4hu|SyD^
addikt
Ez az "új" leveling guide valami durva. Csak ne nerfeljék.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ezt mondom, hogy nem is akarom őket felhúzni, mert akkor Formazni kéne a Warframe-eket amik használják a mod-ot. Felhúzni feltudnám őket szépen sorban, csak most nem azzal akarok foglalkozni, hogy pl. a Volt-ot felhúzzam megint 30-ra a Primed Flow miatt, mikor szinte nem is használom a frame-et mostanság. Az a -5% energy meg nem vág földhöz. Nem az Endo hiány a baj.
@Mrdevil: Arbitration(Arbi) kell, amit mond nekem ViZion, és igen ahhoz kell az egész Star Chart. De én is megvettem plat-ért anno, mert nagyon sokszor kell az a mod. Plat-ot nagyon könnyen farmolsz. Akár 2 perc alatt is ki lehet szedni 20 platinum-ot, sőt egy nagyon jó Relic Capture mázlival akár 100+ platot is. Nálam is volt, hogy csak elmentem csinálni mondjuk Nightwave miatt a Relic-ezést erre dobott olyat, ami 80-100 plat-ot ért.
-
s4hu|SyD^
addikt
Meg a legjobb talán Endo-ban a Deimos bounty.
Rengeteg Prime mod nincs is felhúzva nekem maxra így 410 nap környékén. Tudom mást zavarna, de ha már 1 pöttyel többet tennék akkor tehetnék Forma-t valamibe/valamikbe és akkor húzhatom fel őket megint 30-ra. Azért a pár százalékért túl sok endo, credit meg idő.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil #8066 üzenetére
Bármi ami jól öl. MR8-on kb mindegy. Menj fel MR10-11-re aztán ott az Acceltra, Bramma, Corinth, Ignis, Exergis, Amprex stb. Van rengeteg. Alapból van damage multipiler a klónon ha tettél Strenght-re. Ha meg van Condition Overload meleen akkor adhatsz neki Kuva Nukor vagy sima Nukor, Cedo esetleg.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ti használtok egyáltalán Specter-eket?
-
s4hu|SyD^
addikt
Steel Path solo Interception-re új taktikát kell bevetnem, mert 3x bukó lett.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil #8041 üzenetére
Arcane-ok nagyon sokat dobnak, de az is pl. elég endgame. Nem mellesleg nehéz őket kiszedni vagy nagyon drágák.
Mastery szint csak azt ad amit már leírtunk. Nem leszel erősebb tőle, kivéve ugye, hogy megnöveli az értékét annak, hogy mennyi pontod van modokra. Nem egy hatalmas nagy előny szerintem.Amitől erősebb leszel: Jó warframe, jó fegyver, jó moddolás és itt jön be, hogy kell Catalyst, Reactor + 2-3 Forma minimum mindenbe. Tudnod kell mit hova hogyan kell vinned. Sok játékóra kell, hogy megtanuld.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #8017 üzenetére
Én olyan MMO-val játszottam évekig ahol rengeteg volt a 0,00xxx% esélyű tárgy. Plusz nem kapott mindenki droppot. Be lehetett állítani, hogy random, finders keeper vagy körbe menjen a drop. Ott örültél igazán ha valami jó jött. Jó azért voltak 0,1% dolgok is meg pár nagyobb.
-
s4hu|SyD^
addikt
Úgy csinálom pont. Nézem, hogy mi a napi. Valamint 1-2 node ahol éppen tartok azon a bolygón, szép lassan. Pont Khora-t kellett átépíteni def miatt. Gyorsan halt a farmolós dome build-del és lassan is ölt. Most van egy Dome + Whip, Rolling Guard build-em. Csak nem nagyon vagyok gurulós de megtanulom.
Új update az a Railjack rész az Orbiteren.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil #8009 üzenetére
Biztos nincs Prime. Mutass képet aztán majd megmondjuk, hogy mi az.
Más: Próbálok kicsit Steel Path-t meg minden egyebet játszani, ami kicsit nehezebb is. Így egész jó, mert sok mindent újra kell build-elnem. Kiszedem amik elmaradtak stb. Próbálok felzárkózni az olyanokkal, amiket csak 1x kell megcsinálni, kiszedni, felhúzni. Idén hátha menni fog.
Inaros nerf incoming?
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem rengeteg olyan frame van, ami nem tetszik és pedig nagy közönség kedvenc. Nidus pl, Rhino, Mesa. Oberon nagyon tetszett még kicsi voltam, de akkora csalódás is volt. Ember szintén nagyon nem jött be pedig alig vártam, hogy megszerezzem. Többet tudok felsorolni ami nem tetszik, mint ami tetszik. Persze majd ha veterán leszek és nem lesz mit tennem lehet változik majd a véleményem, ha lesz időm szépen mindet felépíteni meg megtanulni. Fegyverekkel is így vagyok, Redeemer Prime meg az íjjak nagyon nem jönnek be nekem pl.
Nekem Focus farm-ra van Saryn, Volt, Mirage meg Equinox. Majd ha jön a Duviri akkor gondolom megint előkerülnek. Devstream-ből lejött, hogy dolgoznak rajta vagy legalábbis ötletelnek.
Nekem a Dex Dakra volt a nagy kedvenc meg az első Forma-s és Catalyst-os fegyverem. -
s4hu|SyD^
addikt
Pont a múltkor gondolkodtam, hogy van Catchmoon Riven-em és még egy darab elsődleges Kitgun-t sem gyártottam le. Se deszkát. Zaw-ból is van 2 fajta meta. Amp-ból is csak a Mote meg a meta. Az effektív játék hátránya, hogy mást nem is építettem csak amik jók. MOA-k is vannak.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #7949 üzenetére
Azért azt sem lehet mondani, hogy borzasztóan fontos a magas MR. Amiket felsoroltál pl. teljesen elhanyagolhatóak ha nem farmolsz Relic-eket vagy szindikátust vagy Focus-t. Trade-nél jó hogy többet tudsz, de csak ha adsz meg veszel sokat. Mod kapacitás meg olyan, hogy 2 modot én MR24-en bele tudok tenni egy fegyverbe, Elhanyagolható. MR30-ra csináltak jó reward-okat, de ennyi.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
nubreed #7947 üzenetére
Évente több új Warframe jön, most majd áprilisban jön megint egy új egy nagy frissítéssel. Elég sok tartalmat adnak a játékhoz, sőt én 400 napja kezdtem és rengeteg a tartalom, be sem tudom nagyon hozni, igaz időm sem sok. Évente többször adnak a játékhoz kisebb meg nagyobb tartalmakat is. Hol jobb, hol rosszabb, mindenki döntse el neki jó-e vagy nem. Általában sok a bug is, de ahogy láttátok gyorsan javítják őket, ami nagy szó manapság.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
nubreed #7943 üzenetére
Sajnos igen és ez roppant borzasztó és idegesítő is nagyobb szinten mégjobban. Ott annyiban jó, hogy tudod merre és mivel meg hogyan menj, hogy esetleg egy 2x Affinity Event alatt mindent felhúzz. Bár, hogy őszinte legyen én van, hogy megyek mondjuk valami küldetésre Fissure, Sortie, stb. és akkor beteszek 1 vagy több fegyver is és húzom őket kicsit. Viszek egy jó Melee-t az elég. 24,5 MR vagyok és most is minden nevetséges fegyvert fel kell húznom, deszkákat, kitgunok, AMP-ok, ami Primed rész kifarmolni vagy megvenni szóval botrányos. A jó ugye most, hogy jön a tartalom amivel jönnek új fegyverek, Warframe-ek és már ahogy visszább írva lett nem kell az összes mindenséget felhúzni 30-40-ig.
-
s4hu|SyD^
addikt
Grat mindenkinek! Lassan már csak én leszek 30 alatt.
De az úgy is marad egy ideig még.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha a szobrokat eladogatja az ember Maroo-nak meg nem húz minden mod-ot maxra akkor nem sok gond lesz Endoval. Múltkor csak 3-4 féle modból adtam el duplikáltakat és lett 6000+ Endo... Ennél sokkal több duplikált mod-om van és a szobrokat sem szoktam beváltani. 1-2 pötty hiányzik Primed modoknál nem gond. Így is minden meghal ha jól van moddolva minden meg jó Warframe-et viszek. Akit zavar, hogy nincs maxolva az készüljön rengeteg Endo-val meg credit-tel + Forma hegyek, mert mindent lehet Forma-zni.
Köszönöm a tegnapi RJ-t meg modokat. Lassan jó lesz már a hajóm. Kezd megtetszeni főleg ha vezethetek is. Nem lövik le egyből meg én is meg tudok ölni mindent
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
Más különben miért is vennénk fegyver slot-ot.
Ki van ez találva.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil #7895 üzenetére
Ja tényleg... Mindegy trade chat-en akkor majd kérdj ingyen úgyis ad valaki főleg, hogy már majd az update után esni fog konzolon is.
Slot-ra nagyon sok platinum kell, elején még Warframe slot-okra is. Én szinte minden fegyvert megtartottam. Igaz én vettem is meg farmoltam is platinum-ot.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil #7892 üzenetére
MR 24 vagyok és majdnem 400 nap login. Ennél sokszor nem játszottam csak beléptem. Viszont sokáig nem húztam semmit fel, mert olyan MR14 után már idegesítő. Ha tehetitek gyártsatok mindent aztán ha van Affinity event vegyetek 3-7 napos booster-t is és húzzatok fel mindent.
Ha elértek MR 11-re adok nektek Ognis Wraith fegyvert receptet ingyen. Most már amúgy is esik küldetésből. Kedvenc fegyverem mióta megvan. Lángszóró lényegében. Mindent IS pusztít.
-
s4hu|SyD^
addikt
Egyelőre nem igazán adogatok el Riven-eket, van pedig dögivel, sok nagyon jó roll-os is. Várok majd ha kell plat. Egyelőre nem. Meg ne felejtsük el, hogy át lesznek dolgozva a Primary-k meg Secondary-k is. Ignis Wraith-ra pl. vettem egy Riven-t 70 platért, picit pörgettem és majdnem God Roll.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nyitottam egy Nukor Riven-t erre mondják, hogy nem sok értelme van... Na azért megtartom aztán hátha pörgetek rá jót. Azt sem tudom mit kéne.
-
s4hu|SyD^
addikt
Veterán, gondolom úgy van vele, hogy később ne kelljen velük bohóckodni.
25 fegyverhez kell Forma, hogy le tudjam őket gyártani... És a Kuva vegyvereket, Necramech-eket el sem kezdtem még Forma-zni. No comment, hogy ezzel tolják ki az időt... Ez az MR kergetés, hogy mindent szemetet fel kell húzni és még utána megint, hogy 40 is legyen hát azért igazán leülhetnének ötletelni valamit.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head #7859 üzenetére
Jó ez a Plexus mert tegnap pl én voltam a Host. Mondtam, hogy semmit nem tudok vezessen más így meg simán ment a küldetés. Ez az RJ-ből WF exterminate mókás volt. Kicsit felhúztam a RJ modokat aztán lehet megnézem ma solo-ban. Ha meg nem megy akkor csatlakozom másokhoz. Meg lehet akkor veszek booster-t, de még várok 1-2 hetet azzal míg javítják. RJ skill-ekbe is tudtam pakolni 4-5-re mindet. Ez a Forge meg miket kell gyártani ez mind új. Majd megszokom meg megtanulom. Jó, hogy kisebb a hajó az tetszik.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mivel kezdjem az RJ pályafutásom? Semmit nem értek.
Csak menjek random csapatba az elején? Vagy egyedül csinálgassam?
-
s4hu|SyD^
addikt
Elvileg a Crew csinál mindent. Én azt olvastam. Meg az ha Dry Dock-ból indítod a játékot akkor te vagy a Host. Elvileg ez így le volt írva. De bugos ennyi. Változik ez még sokat. Igazából már a Hotfix-wkben is változtattak.
Orphix egy borzasztó grind event volt. Én nem szerettem. Mech-et meg az Archgun-okat húztam picit. Arra jó volt.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez alapból azért lett csinálva, mert nem igen játszott RJ-t senki vagy belekóstoltak mint én és ott is hagyták. Kicsit én is játszom majd aztán ha megint nem érzem azt a nagy "Flow"-ot akkor hagyom ismét aztán ennyi. Gondolom még mindig nem ad hozzá nagyon az egészhez. Majd megkapják a feedback-eket. Változni fog ez még sokat. Szerintem lehetne valami keményebb tutorial is RJ-re, mert én semmit nem tudok. Várom a videókat meg egyebeket, hogy hogyan kell csinálni meg maxra húzni a leggyorsabban. Én nem akarok ezzel is szenvedni. Deimos-szal sem szenvedtem még, hogy max-os legyek ott a szindikátusoknál, de rá kell arra is szánnom magam.
-
s4hu|SyD^
addikt
Minden bolygón hasonló dolgok vannak. A küldetéseket meg újra tudod játszani. A bonyolultabb dolgok, mint open world dolgok, operátor, Lich stb ezek mind később lesznek.
Mennyi a Mastery Rank-od? Szerintemfelesleges azért újrakezdeni. Így is úgy is wiki-zni kell. Ha nagyon nem megy akkor új account. -
s4hu|SyD^
addikt
Ma jön a nagy UPDATE [link] !
Pont a héten akartam kicsit visszarázódni az RJ-be.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil #7812 üzenetére
Olyan 30-40 óránál a nagyon alapokat elsajátítod és úgymondd "fluidabb" lesz majd a játékmenet. Főleg miután vannak jó mod-jaid már kicsit felhúzva. Csináld a bolygókat meg a küldetéseket. A sztori nagyon jó szerintem. Teendő rengeteg és van sok alternatíva arra, hogy ne kelljek pénzt költeni. Pl. Relic farmolás Prime cuccokért amiket el lehet adni Platinum-ért. Corrupted mod-ok is jól mennek.
Nem kell megijedni az elején nagyon sok az info meg minden. Ez egy jó casual, kikapolódós játék, évekig. Meg persze ott a komolyabb része is mikor az ember nézegeti a build-eket meg nindent, hogy minél effektívebb legyen.
-
s4hu|SyD^
addikt
Egy kis Reb FUN
-
s4hu|SyD^
addikt
Mi PC-n vagyunk ő meg PS5-ön játszik amúgy.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Én is gondolkodtam, hogy kicsit meghúzom az MR szintem, de szerintem rávárok valami Event-re. Egyelőre csak gyártogatom a fegyvereket. Steel Path napikat csinálom ha van időm rájuk(általában nincs), viszont nekem is ott vannak a deszkák, AMP-ok, Zaw-ok, Kitgun-ok(még utána kell néznem melyik részükre ad egyáltalán MR-t), Kuva fegyókkal is nagyon le vagyok maradva. Deimos, Mech-ek. Szóval túl sok minden.
Egyelőre most az motivál, hogy megismerjek új játékstílusokat meg új frame-eket amikkel nem játszottam, mint Mag meg Gauss. Úgyhogy építgetek most mindent IS. Videókat nézek, próbálgatom, hogy mi is jó nekem. Aztán majd kialakul.
Közben meg jönnek az új tartalmak és mindig lemaradok. -
s4hu|SyD^
addikt
Ducat price changes [link]
Aki gyorsan beváltaná vagy eladná őket.
-
s4hu|SyD^
addikt
Engem annyira nem is érdekel, hogy órákig legyek ott, nekem a 20 perc is túl sok sőt a 10 is sokszor. Inkább az a jó, hogy ők durván értenek ahhoz, hogy életben maradjanak + gyorsan is öljenek. Ez a kettő meg nagyon jó kombináció bármihez, hogy élvezhető legyen a Warframe. Legalábbis én szeretek effektíven játszani, persze van, aki meg a fun build-eket szereti. Én szeretek hamar végezni mindennel és akkor marad idő kis igazi kikapcsolódásra a játékban. NW-t is azért próbálom minél hamarabb befejezni, akkor van idő másra.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nézem ezt a Knightmate 2021 Tier list videót. Teljesen meghozta a kedvem minden frame-mel IS játszani. Bár ő durván tolja az Endurance-t lvl 9999 ellendégekkel szóval.ért is hozzá rendesen.
LeyzarGamingViews meg KnightmareFrame amiket nagyon érdemes nézni build szempontjából szerintem. Szórakoztatóak is.
-
s4hu|SyD^
addikt
Szerencsére nem öltem bele órákat, mert az a 2 küldetés is borzasztó volt. De ráérek vele, látod azóta szépen csiszolják. RJ építés szerintem sem volt gáz igaz én nem is újonc-ként kezdtem, de ez pl. pont azoknak szól. Újoncként sok az amit kérnek érte.
Octavia BP nekem is várat, nincs már Axi-m... Viszont időm sem Axi-t kiszedni marad majd a megvétel. Durván esik így is az ára. Nem értem, hogy hogy képesek valakik százakat kifizetni mikor még friss ahelyett, hogy várna pár hetet.
NW szépen halad nálam egyelőre azzal nincs gond, én inkább a Kuva fegyverekre megyek most rá kicsit meg a Deimos standing részre majd. Persze időm még mindig kevés, de visszatért belém a lendület és nagyon élvezem a játékot. Ez a lényeg, hogy van fun meg kikapcsolódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest