Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz s4hu|SyD^ #7790 üzenetére

Mag elég jóféle, de törékeny. Gaussal nem vagyok jóban, sokan szeretik pedig, főleg relicezésnél látom.
    Zaw csak a pengére ad MR-t, kitgun csak a chamber-re, viszont ezekből kell primary és secondary is. Secondary sztem felejtős, kuva nukorral nem ér fel semmi. Majd odabaccnak annak is... Primary kitgunból frankók építhetők, nekem van pár kedvencem. Az infested bombás és a csápos is jó, de többnyire rattleguts-al megyek, pontos, messzire hord, erős és rengeteg DPS (rivennel). Ahol fontos a pontosság/távolság, oda ezzel megyek.

Infested cuccok nagy buli, sajna van ez a self stagger effekjük (ayanga-ból ez kimaradt sztem, így viszont embertelen a cucc), ezért kevésbé használom őket, inkább proboscis cernos, ha cc is kell.

AMp is érdekes dolog, kinek mi. Nem csak Eidolon van, érdemes sztem másra is tartani 1-2 változatot. Kedvencem a disc dobálós, tegnap Gian point solonál életmentő volt a hőkövetős korong.

Mecheknél pár modot és a lerobbant részekből tudok adni, de marketen is van ócón minden.

Új hozzászólás Aktív témák