Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz Vigneau #28279 üzenetére
Félre ne értsetek! Távol álljon tőlem hogy más zsebében turkáljak ( na jó a politikusok kivételek , de ugye ez erősíti a szabályt is ) nektek a fizut nem emelték az utóbbi időben?
Úgy hallottam pl. hogy a zsaruknál emelték rendesen, és még várható további emelés.
Véleményem szerint muszáj lesz, ha eddig nem tették meg, pont az ilyen elkeseredett hangok miatt. Sőt valamit előbb-utóbb a szolgálati nyögdíjjal kapcsolatban is lépniük kellene. Mert ugye pénzzel, ha ideiglenesen is, el lehet hallgattatni az elégedetlenkedőket.
Ha a karhatalmi szervek dolgozói kezdenek elégedetlenkedni, akkor az rendesen aláássa a fidesz terveit.Persze tudom, hogy pénzzel is csak elodázni lehet ezt az áldatlan állapot miatti elkeseredettséget.
És még egyszer kérlek ne zsebben turkálásnak vegyétek amit írtam!!!![ Szerkesztve ]
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest