Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkstar2
csendes tag
Hy. Az lenne a probléma, hogy van egy szar felbontású videóm magyar hanggal (wmv) és egy jó minőségű angol hanggal (avi). A wmv-ből hogyan lehet kivágni a magyar hangot és betenni az angol helyére?
+ Hogyan lehetne eltüntetni az angolról a feliratot? -
Darkstar2
csendes tag
Senkinek nincs ötlete?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az hogy hogy kell szetszedni az mar ok: Bővebben: link
utanna meg a winfos izejevel ossze is lehet rakni
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Darkstar2
csendes tag
A Virtualdub a 25 perces filmből 11 perc körüli ídőt vesz le, a WMV-t meg sem nyitja (a microsoft kérésére). A premierrel hogyan kell csinálni?
-
Darkstar2
csendes tag
Virtualdubban megnyitom a file-t (25 perc kb). File / Save WAV, megadom a nevet és a helyet. Dolgozik pár mp-ig. És amikor megnyitom a kész avi file-t, az csak 11 perc 22 mp hosszú. A vége egyszerűen lemaradt.
-
roley16
tag
SZiasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó videó szerkesztő progit, amivel kisebb efekteket is meg lehet csinálni. Ha lehet akkor magyar nyelvűt.http://www.rtsguru.hu / RTS Guru /
-
roley16
tag
Senki semmit ?
http://www.rtsguru.hu / RTS Guru /
-
FRN
tag
Sziasztok!
Olyan videószerkesztő progit keresek amivel az oldalára fektetett kamerával felvett videófelvételt lehet talpraállítani. Tudtok ilyet ajánlani?
Na persze most kérdezhetnétek, miért vesz fel valaki így egy filmet...Én hiszek benne, hogy az idegenek köztünk élnek. Ma is csupa idegennel utaztam a metrón...
-
-
ambroa
csendes tag
-
FRN
tag
Olvastam, sőt a fórumot is, de ott nem találtam semmit, erre vonatkozólag. Ezért írtam, hogy nem lettem okosabb. Persze akkor még nem értettem miért nem írod le itt pl. hogy X. Most feltettem ott is a kérdést.
Előre is köszönöm a segítséget!Én hiszek benne, hogy az idegenek köztünk élnek. Ma is csupa idegennel utaztam a metrón...
-
Casti
csendes tag
Sziasztok!
Csináltam az Ulead Video Studio 8-al egy video-t. De amikor elmentem csak *.VSP formátumba lehet elmenteni.Nemtudjátok véletlenül, hogy (milyen programmal) hogyan lehet a *.VSP-ből *.AVI-t készíteni???? Vagy esetleg az Ulead Video Studio-val is meglehet csinálni?? Előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
Fist
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám... Digitális fényképezőgéppel vettem fel videót de ''álló'' helyzetben és amikor a számítógépemen lejátszom fektetve jelenik meg. Nem tudtok egy olyan programot vagy valamit amivel meg lehet fordítani ''normális'' állásába?Fist, ahol tud, segít!
-
Fist
csendes tag
Köszönöm szépen mindkettőtötöknek a segítséget. És gyors választ!
Fist, ahol tud, segít!
-
VINIKOR
senior tag
TV-ből felvettem a Angol-Magyar 6:3 filmet, mpeg2-be, tv-tunerrel. Hogy lehetne úgy kiírni DVD-re, hogy egyben is lejátszható legyen, de a gólokhoz valamilyen menüvel oda lehessen ugrani?
Premiere Pro 2-t használom, Sony Vegas 6, Sony DVD Architect 3 van meg, de nem annyira ismerem.
Köszi. -
praki
csendes tag
hello
felvettem egy filmet dvd-re a tv-ből (asztali dvd íróval) a kérdésem az lenne hogy lehet belőle kivágni a reklámot? és hogy lehet valami kedvezőbb formátumba pl:divx-be tömöríteni? -
Henker2
addikt
Egy kis segítség kellene. Van 6db DV kazettán nyersanyagom. Szeretném felrakni gépre ezeket a kazikat, majd összevágni és végül DVD formátumban kimenteni. Ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy milyen progival tudom ezeket elvégezni, illetve kb mekkora hely kell ezeknek a műveleteknek a vinyón. A DV kazetták 1 óra hosszúságúak.
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Henker2
addikt
Sziasztok! Segítsetek!
A Studio 10 van meg nekem is, és az a gondom, hogy felraktam mini DV kazettáról az anyagokat, kb. 8-10 külön videóm lett. Ezeket frankón áthúzásokkal menüvel, menü alatti zenével megcsináltam. Eddig tök jó minden.
Miért van az, hogy DVDképként a gépre mentettem az anyagot, visszanéztem, és az a baj, hogy a képhez képest csúszik a hang. Meg a menü alatt is szaggat a zene. Tudna nekem segíteni valaki? A gépen lévő AVI videók tökéletesek mind kép, mind hang szerint.Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
rlazol
veterán
Henker2: vagy a Studio hibázik, vagy az áttűnéseknél van a bibi. Arra gondolok, h amikor csinálsz egy video áttűnést, mi van a hanggal? Mert ha ott nem csinálsz hasonlót vagy nem rövítied le megfelelően, az okozhat csúszást.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Márton
nagyúr
Szerkesztett már valaki videót 8cm-es DVD-ről?
DVD-s kamerával lett felvéve, gondoltam be a gépbe, rippelem mpg-be és lehet editálni.
Az első gond, hogy a hang ac3-ban van, amit igen kevés szerkesztő ismer.
De találtam utilityt ami átrakja wav-ba, ez nem gond.
Nagyobbik baj, hogy a lerippelt m2v videófájlt a mediaplayer csak 4-5 mp-esnek jelzi, és pl. az edius is csak ennyit importál a timeline-ra, holott a fájlméret kb 300 mb.
Smartripper-rel szedtem le, esetleg valami mással kéne?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
törölt tag
hi
felvettem egy filmet mpeg-2 formátumba a tv-ről milyen progival lehet kivágni belőle a reklámokat? -
RexpecT
addikt
Szoval letöltöttem a pjBmp2Avi programot aztan nem tudom hogy milyen codec beallitoasokkal csinaljak belolle minel jobb avit!
Kell választanom tömörítőt az annak gondolom az Xvid megfelel!De azon belul is vannak még beállítások:
Profile@Level(pl.:Simple@L1;Home Theatre Pal;MTK Pal meg van vagy 15 db ezen kivul)
Encoding Type(Singlepass,Twopass-1st pass, Twopass-2ndpass)
Gondolom a bitrátát minel magasabbra veszem annál jobb lesz! -
bluepulse
csendes tag
Hay!
Nem biztos de -- L3-L5 itt az max elérhető bitrátát állitod, singlepass stb -- egyszer vagy kétszer tömőritsen, itt lehet külső is. 9000 a dvd bitrátája. -
Core2duo6600
veterán
látom többeknek a virtual dub bal van gondja, nos igen a retail valóban nem kezel mindent
de nézz fel a www.doom9.org -ra
és ott vannak a virtualdubb ból is több féle, olyan is ami eszi az mp3 at
de a nandub is ugyanerre épül, teljesen hasonló, nézd meg, hogy az kezeli -e
a wimw nem egy hálás formátum mindennel együtt de azért megoldható
ha save as wav nál próbáld meg, hogy fuill process re állítod, elképzelhető hogy van benne egy frame hiba vagy ilyesmi és akkor már nem csinálja meg
én mondjuk csak arra használom, ha van egy avim és hozzá egy hangom, legyen az wav vagy mp3 vagy ogg vagy ac3, mert vannak olyan, persze modoítot változatok amik ezeket megeszik
azt ezzel csinálom
És max akkor hasznáom, ha valamiből kelle 1 sample
teljhes video editálásra akár a powerdirector, powerproducer használható, ulead sem rossz, és a pinnacle studio is
persze ezek alapvetően vágó progik, de ha profi kell, akkor ott a sony vegas
ill. ulead media studio, asszem az a komolyabbb vagy az adobe preimieGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
igen, hasznos én is sokat kinlodtam vele
áttunesknél a hangos automatikusan kezeli, ez nagy elönye a studiónak igaz náha hátránya, mert pl ha a képet akarom csak egy rovidebb ideig elsőtéteni, ezt elég nehézkes vele megcsinálni , ezért van fent az osszes nagy szoftver gyártü cucca a rendszerenGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz #35692544 #39 üzenetére
Bármely video szerkesztővel
Pinnacle studió, ulead video studio, power producer ill, power director
de lehet, hogy még a windows movie maker is tudja, de azt nem használtam még soha nem ismerem, bághni persze tud, de hogy az mpeg 2 öt megismeri azt nem tudomGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
ANT
addikt
Szvsz DVD--->avi konvertálásra magasan a legjobb a GordianKnot RipPack nevű progi. A 0.35.0 magyar nyelven is tud. Sztem is az Xvid a legjobb enkóder, én is azt használom. Az Xvid beállításoknál a Profile@Level előre beállított profilokat tartalmaz, de pl. az Unrestricted ''személyre szabható''. Encoding Type-nál mindenképp TwoPass a kívánatos. Ez a kétlépéses tömörítés, változó bitrátával tömöríti a filmet. Első lépésben csak elemzi a filmet abból a szempontból, h hol lehet-kell alacsonyabb bitrátával tömöríteni. A tul.képpeni tömörítés a 2nd Pass. A kétlépéses tömörítés jobb minőséget is ad, meg pontosabb is (a végső fájlméretet illetően). Egyébként van itt a PH-n saját topikja is a GKnot-nak[link], ha vmi gondod van vele, ott (is) találsz segítséget. Ja és a GKnot weboldala alapmű! [link]
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Core2duo6600
veterán
a pinnacle studiot és annak bonus DVD ét ne tegyétek fel 64 bites vistara
mert jól megszivatott ma
cdrom nyista utána, a megoldás itt van ha netán mégis bele esne valaki a hibaba
http://support.microsoft.com/kb/929461/en-usGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egészséges életmód
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 16 2019 Core i9, 32GB, 1TB SSD
- Lenovo Yoga 7 2 in 1 OLED panel - 14AHP9 + Ajándék Conceptronic USB 3.2 10Gbits/s PD HUB
- Fujitsu Celsius H770, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-7920HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M2000 4GB VGA, WIN
- Macbook Pro M2 TouchBar (magyar bill., 3 év garancia) + ajándék!!
- HP ZBook 15-G3, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-6700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M2000 4GB VGA, WIN 10, S
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest