Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Nálam nem jelentkezett (eddig) se bug se mikrolag. Nagy plazma így 1080p, minden epic, minden effekt max stabil 60 fps. Egyenlőre 20-25 óra után is próbálom megfejteni mi mire való...megvan 1-2 parazita meg pár képesség, de sztem sokat nem értek még.
Érdekes, hogy mintha csak érezné a game mikor jön az a pont ahol már nem tudok mit tenni ua minden, nem találok új utat majd meghalok és táádáám, új irányba rak.
Skyrim-en kívül nem játszom ilyen jellegű gamekkel (pontosítok fantasyval ált), de scifi-ben azonnal jöhet. Itt a gond a legtöbb játékben le van butítva a cfrafting része, itt...semmit sem értek
Még ez se ezek mik. Valami "holo-híd" jön létre?szerk: Skyrimben anno volt 200+ órám, fő szálat sem toltam ki (bezzeg 30-40 grafikai mod futott, azokban legalább jó voltam... ) mikor egy hozzáértő közölte velem hogy totál szarul fejlesztettem a karakterem, pl. a kard amit használok az 44-et sebez, 270 helyett...mert nem is való nekem. Imádtam, csak se wow se egyéb nem vonzott így ezek a dolgok khm...nem az erősségeim
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Végigvittem. Még aljasabb játék mint egy szoulszlájk.
Az aláírásomban lévő géppel max-on RT-vel 4K-ban DLSS Balanced-el 90-120FPS között mozgott.
Stuttering az rengeteg volt szóval csak a szokásos optimalizálatlan megjelenés.
Amire ezeket az új játékokat helyre pofozzák már végig is viszi az ember.
Így járt nálam a Dead Space, Deliver us Mars, Forspoken és most ez is.
Kíváncsi leszek az Atomic Heart-re hogy fog menni... a Hogwarts-ot meg inkább még el sem kezdem.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
DiamondBack
senior tag
Jöhetne gamepassba
-
Fitzgerald
veterán
Én is így vagyok vele. Roguelike nem az én műfajom, de a hangulata jónak tűnik.
Azt írják jó lett a pc port is. A Sonynak kötelező nyomni a jó portokat, ha valamilyen szinten kompetitívek akarnak maradni pc-n, főleg így, hogy a Game Pass-el nem tudnak versenyezni.
De nagyjából ezt is teszik most már 2 éve, elég igényesek ezek a Sony portok.
Én a The Last of Us Part 1-et várom igazán tőlük, de az még 6 hét. -
wjbhbdux
veterán
Nagyon jó a játékmenet, élvezetes a mozgás. Warframe óta nem díjazom a földön poroszkálást, ez végre kielégítő e téren
/s
-
Maxxy10
addikt
Én PS-en csak magasabb FPS-t hiányoltam de akkor most pc-n végig tolom. Ha veszek egy ps5 kontrollert akkor ugyan azt a haptic feedbacket kapom mintha PS-en játszanék?
-
félisten
Sajnos a cross platform multi még ma sem általános, inkább kivételnek számít.
Ennek a Returnalnak meg nagyon tetszik a hangulata és a köré szőtt világ/story, a játékmenet viszont nagyon nem az én műfajom, szóval legfeljebb egy -75%-os sale-en fogom behúzni.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
lordEVO
tag
Kihagyni belole a cross platform featuret a legnagyobb hiba volt. Havernak Pc van es jo lett volna vele tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Külpolitika
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest