Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
válasz kabelmania27 #56340 üzenetére
-
_Atesz
addikt
Sziasztok
Ha a UPC UBEE evw3226 modem-routert bridge módba rakom, akkor nem érhető el a konfig felület? (a 192.168.0.1 címen)
Most kértem az IPV4-et, be is lőttem a bridge módot, de azóta nem enged be a felületre. A net működik. -
_Atesz
addikt
válasz kabelmania27 #56246 üzenetére
Ok, köszi. Ha jól értettem az összefoglalóban, 32 és 50 között kell legyenek.
-
_Atesz
addikt
válasz kabelmania27 #56244 üzenetére
-
_Atesz
addikt
válasz Intruder2k5 #56236 üzenetére
Király, ugyan a sima pinges nem hozott eredményt, minden rendben volt, de a WinMTR már kiszúrta a hibát:
Köszi.
Egyéb ötlet esetleg, mi okozhat ilyet? Lehet a modem-router hibája?
Valami olyasmit mondott a technikus, hogy nem messze van egy csatlakozás az optikai hálózatra, onnantól errefele lehet a hiba, ha ismét előjön.[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
válasz kabelmania27 #56237 üzenetére
Milyen modem értékekre gondolsz? Speedtest (letöltési / feltöltési sebesség) rendben van, 120/10 Mbps.
Jitter 10ms alatt.
Wifree nincs.
Tegnap amikor kint volt a szerelő, elismerte, hogy annak ellenére, hogy kicserélt pár kábelt, még mindig nem az igazi. Ma hívtam őket, majd visszahívnak, nem adtak konkrét időpontot. Mondtam nekik, hogy egy modemcsere nem ártana, hátha.
Jelenleg itt tart a dolog. Próbálok pár pinges screen shotot gyűjteni, legyen egy kis bizonyítékom. -
_Atesz
addikt
válasz Intruder2k5 #56236 üzenetére
WOT szerverhez kapcsolódok, mások nem jeleznek hibát.
Tehát kizárásos alapon vagy a modemmel, vagy a UPC hálózattal lesz a gond.
WiFree-t már korábban kikapcsoltattam, csak én használom a hálózatot, még a sima wifit is kikapcsoltam.
A tippeket köszi, megpróbálom. -
_Atesz
addikt
Üdv
EVW3226 típusú UPC modem-routerem van, azt kérdezném, tudtok-e olyan oldalt / progit, amivel hosszú távon (kb. 1 perc) tudok pingelni.
Ugyanis játékban időnként megnövekszik a pingem 25-40-ről 200-500 közé, így játszhatatlan.
Kint volt egy technikus, kicserélt 1-2 vezetéket, csatlakozót, átnézte a kinti oszlopon is a csatlakozást, de továbbra is ez a hiba. Ezért kellene valami, ami kiírja és meg tudom nekik mutatni.
WOT-ból van 1-2 print screen a magas pingről, de jó lenne más bizonyíték is. -
_Atesz
addikt
Sziasztok
Tudtok superadmin (vagy valami emelt szintű) bejelentkezést UPC-s UBEE EVW3226 típusú eszközhöz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest