-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz kenwood #74257 üzenetére
Ha jól emlékszem, például MindigTV-nél a 6 év alatt összesen 2 alkalommal volt adáskimaradás.
Ja: és nem hívogattak hülyébbnél hülyébb ajánlatokkal. Ellenben a UPC-nél 1 éven belül már harmadjára keresnek (legutóbb éppen ma)...és erőszakosan próbálják rámtukmálni a TV mellé az internet előfizetést. Pedig már az első alkalommal normálisan megköszöntem, és jeleztem, hogy nem érdekel az ajánlatuk.[ Szerkesztve ]
-
peppe79
senior tag
válasz blakey #74241 üzenetére
A múltkor, amikor leszakadt az ég, azért nem volt vétel, másnap újra működött. Tegnap egy nagyobb szélfúvás volt a környéken, éjjel meg esett egy kis hó, most megint nincs adás. Lehet, hogy csak egy picit elmozdult a bili, és irányba kellene állítani, de az a gond, hogy ezzel a bóvli set-top-box-al nem tudok, és már nem is akarok együtt élni. Egy egyszerű csatorna beállítás is nevetséges ezen a sz@ron, a képarány problémájáról, és a csatornaváltáskor néha jelentkező "pattogó" hangról nem is beszélve. Nagyon "jót tesz" az álló hangsugárzóimnak...
[ Szerkesztve ]
-
peppe79
senior tag
Leesett 1 cm hó, és megint nincs TV adás. Másnál is előfordul ilyen, vagy csak én vagyok a kivételezett? Még 1 hét, és lejár az 1 éves előfizetésem. Azzal a lendülettel pedig le is mondom az egészet. Volt már Digi TV-m, Telekomos díjcsomagom, MindigTV-m, de ennyire hitvány, semmire való, mint a UPC set-top-boxos vicc szolgáltatása, eddig még soha.
[ Szerkesztve ]
-
peppe79
senior tag
Nálam a kezdetek óta így van. Nem minden alkalommal, de gyakori probléma, hogy a csatornaváltást egy rövid, idegesítően zajos, pattogó hang kíséri. A képarány néhány régebbi műsornál fix 4:3 arányú, nem lehet rajta változtatni. Info több csatorna esetén hiányzik.
A kapott set-top-box egy semmire való hulladék, kezdve már az alapoktól, pl. csatornák beállítása. Egy egyszerű, pár ezer forintos Wayteq készülék ehhez képest űrtechnika. -
peppe79
senior tag
Az ugye csak vicc, hogy leesik 10 cm hó, és nincs adás a TV-ben? Alig várom már a január közepét, hogy végre leteljen a hűségidőm, mert kész kínlódás volt ez az egész UPC előfizetés...kezdve a set-top-box-tól, a hangos csatornaváltáson át, a rossz képarányig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- Nintendo Switch
- Windows 10
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest