Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Faterkam #111066 üzenetére
Amit tehetsz:
1. Saját routert használsz, aminek a WAN oldali MAC címét módosítva kaphatsz másik IP-t a Vodafone-tól.
2. Áramtalanítod a Connect Box-ot pár napra, azután jó eséllyel ugyancsak másik IP címet fogsz kapni.
3. Felteszel valamilyen böngészőkiegészítőt, ami proxy-t, VPN-t használ majd a böngészéshez, ez megoldás lehet egy időre, amíg kapsz másik IP-t, és nem kell hozzá hackernek lenni sem. Ezt megcsinálhatod akár egy külön portable böngészőben is, amit csak ehhez az oldalhoz használsz. -
Tibdoh
csendes tag
válasz Faterkam #111056 üzenetére
The detected reason(s) you were blocked are:
Spam (IPV4_ISPS:L11465) ---- opera
Fifo, edge,chrome: error 503Operánál ezt írja:
1. Vagy a jelenleg használt IP-címről ismert, hogy Spammer vagy Hacker.
2. Vagy elavult vagy tiltott webböngészőt használ -- frissítse a webböngészőjét, vagy használjon egy elterjedt verziót (pl. Firefox vagy Chrome).
3. Vagy az Ön által megkísérelt művelet ellenségesnek tekinthető a rendszer megfelelő működésével szemben -- lehet, hogy egy szkriptet futtat a számítógépén vagy eszközén.
4. A hibaelhárítás és a hiba kijavítása az Ön részéről -- további részletek itt találhatók a Sürgősségi Blogunkon: ......(29-es körzet)
-
Topikgazda
-
-
cocka
veterán
válasz Faterkam #110226 üzenetére
De ugye az egy dolog, hogy csomó HD adás SD verzióját kivették és hogy emiatt a csak SD csatornákon visszanézhető anyagok így mentek is a levesbe, de ezenfelül egy csomó ÉLŐ csatornát is elvettek:
Duna World HD, Paramount Network HD, Viasat3 HD, RTL 2 HD, Cool TV HD, Film+ HD, Jocky TV, AMC HD, Sláger TV, Arena4, Animal Planet HD, History HD, BBC World News, D1 TV, Pax TV, Bonum TV, Fix TV, hatoscsatorna
Ezeket élőben sem lehet nézni... HOLOTT egyébként a beállítások csatornalista résznél listázva vannak. Tehát a poén az, hogy ha konkrétan csak ezeket ott bepipálom, akkor az élő adásoknál semmit nem listáz.
Szóval az egy dolog, hogy arról értesítettek, hogy mely SD-HD párosokból veszik el az SD verziót, de a fentiekről már elfelejtettek. Egyelőre semmilyen ésszerű magyarázatot nem találtam arra, hogy a fenti listában szereplő csatornák miért nem nézhetőek Horizon Go-n vagy .tv-n keresztül. Attól, hogy megszüntetik 30-án még 30-áig lehetett volna sugározni. És még csak az sem mondható, hogy az egy csoport alá tartozókat nem lehet, mert pl. van itt Viasat3 HD, de Viasat6 meg benne maradt. Vagy nincs már RTL 2, Cool TV, Film+, de van pl. RTL Klub, RTL Gold, RTL+, sorozat+, muzsikatv. És ez csak egy csoportra példa. Tehát úgy tűnik, mintha random választottak volna párat.
-
veterán
-
blakey
titán
válasz Faterkam #95583 üzenetére
5x ennyi készülékkel is bőven elég volt a 300Mbps, most 500-asom van de eszem ágában sincs nagyobbat választani, mert nincs rá szükségem. Ha te úgy érzed, hogy számodra annyi pluszt jelent az 1000-es net akkor azt válaszd és meglátod, hogy jó-e vagy sem.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Faterkam #95542 üzenetére
Ez a becsomagolás semmit sem ér.
Nézd meg, hogy egyforma csillapításúak-e a hármas osztó kimenetei, amennyiben az egyik -4dB másik kettő -7,5dB ellenőrizd, hogy a modem az alacsonyabb csillapítású kimenetben legyen.
Medvetojás: Rendben vannak az értékek. El van osztva a koax vagy osztás nélkül megy a modembe?[ Szerkesztve ]
-
válasz Faterkam #95542 üzenetére
Ez betyár ez a kép
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
senior tag
-
pjen
félisten
válasz Faterkam #78675 üzenetére
Persze,tesz bele egy osztót és már múködik is.Te is meg tudod csinálni.Elmész egy műszaki boltba,adnak hozzá mindent,2K ból megvan.Viszont ha van egy win es számítógéped amit össze Tudsz kötni a Tv vel,akkor a Horizon Go megoldás lehet,jön az összes előfizetett csatorna.
-
anglergab
addikt
válasz Faterkam #78675 üzenetére
Kártya nélkül bizonyos csatornák (nem az összes előfizetett) nézhető analóg vagy DVB-C vevővel, ami a TV-ben is lehet.
Vagy a Horizon Go-val laptopon, okostelefonon, tableten nézhető szinte az összes előfizetett csatorna. Ez a TV-re nem köthető, mivel akkor az okoseszköz ki tudná váltani a kártyát (azaz a mediaboxot és a mediacardot).
Illetve a mediacardot is lehet akár cserélni a TV-k között egy előfizetés esetén.[ Szerkesztve ]
-
csabi63
senior tag
válasz Faterkam #55255 üzenetére
Akkor a tisztázás végett.
3 éve azt írtad, hogy a UPC szerint CI+-os. kép
Most pedig azt, hogy a UPC listában nincs is benne. képEz nekem ellentmondás, de nem számít. Ami számít, hogy a tévéd CI+-os.
A listát meg hagyjuk. Sosem volt teljes megközelítőleg sem, most pedig már értelmét veszítette. A legócskább gyártó belépő tévéje is CI+-os, évek óta. Már ha van benne modulfogadó. -
blakey
titán
válasz Faterkam #55260 üzenetére
Sehol, pontosan ez a lényeg, CI-t állítasz ami nem más mint a Common Interface-t jelent, a CI+ foglalat mérete ugyanaz, annak is CI a megnevezése és nem arról van szó hanem magáról a modulról ami CI+-os a UPC-nél és csak olyan készülékekkel működik amik fogadják és dekódolják azt, a C6500 olyan.
Szóval, még egyszer, CI+-os (is) a TV-d így 7 év után.Még valami, a UPC támogatott listáján rengeteg tv nem szerepel, senkit nem érdekel, mert kb. lesz@rják és nem is értenek hozzá. Szerintem a készülékek 40% nincs ott, többek között 3 készülékem nem volt rajta pedig 2015-16-os modellek voltak, erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Faterkam #55255 üzenetére
Nem azért de 7 év nem volt elég számodra, hogy kiderüljön a tv-dről, hogy CI+-os?
Már leírtam, hogy az, de akkor linkelem is illetve beteszek egy képet a kézikönyvből. [link][ Szerkesztve ]
-
csabi63
senior tag
válasz Faterkam #55240 üzenetére
Felejtesz.
A tévéd a UPC listáján fent volt, mint CI+ kompatibilis készülék. Ezt te magad írtad 3 éve a Samu topikban. (Nem követlek, de a típusszám alapján kidobta a csodálatos gugli.) És 1 perc alatt találtam egy francia oldalt, ahol szintén kiemelik, hogy CI+-os.A "sima" CI-s tévé pedig felismeri a UPC kártyát, de b@szik bármit is csinálni. Kiírja, hogy CAM modul lett csatlakoztatva, és ott megáll a tudománya. Azon nem néznél egy kódolt csatornát sem. Tudom, mert van egy a házban. (2011-es Sencor vacak.)
-
blakey
titán
-
pjen
félisten
válasz Faterkam #55183 üzenetére
Szia.Ez tényleg érdekes,most néztem;ugyanaz a műsor a Tv-n magyar,a Go-n angol.Lehet igy oldják meg a választható nyelvet.
Más.Én a Go-t egy kijelző hibás laposról nézem win10 alatt,HDMI kimenetről.Hogyan tudnám megoldani,hogy megjegyezze a bejelentkezést,ne keljen mindíg begépelni.Droidon megy,de win alatt nem találom.
Ezt most nem tudom mért lett dupla.[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
-
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Faterkam #51066 üzenetére
Üdv!
Kapcsold ki my upc-ben vagy 1221-en a wi-freet, internetezés előtt indítsd újra a modemet.
Gépen indíts el karbantartó programot pl wiseregistry cleaner és spyboot 1.6.2 (cseh szerverről frissíthető).
Ha nem javul emailben jelentsd be csatolj speedtest pingtest mérést a problémás időszakról.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Faterkam #50617 üzenetére
Üdv!
Modemértékek rendben vannak?
Válts csatornát, hátha javul összefoglalóban levan írva, hogy wifi probléma esetén mi a teendő
Ha nem használod a wi-freet akkor my upc-ben vagy 1221-en kapcsoltasd ki. -
gduck
addikt
válasz Faterkam #50051 üzenetére
Kicsi a box, állandóan meleg (még kikapcsolt állapotban is). Menüje néha akadozik. TV nézésnél nem tapasztaltam gondot. Mostanra stabilnak mondható a műsor visszanézés és a videótár. Ha felveszel valamit, akkor felvétel közben más csatorna nem nézhető (viszont ilyenkor a műsor visszanézés működik) Felvétel csak külső HDD-vel működik, ha van rá HDD kötve van lehetőség TIMESHIFT-re is de sajnos ez nem automatikus.
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz Faterkam #49259 üzenetére
Nekem úgy cserélték, hogy személyesen mentem be egy ügyfélszolgálatra, és ott sírtam a nálam levő Ubee miatt. Mondtam, hogy hiába kérném telefonon, hogy jöjjön ki egy technikus, az legjobb esetben is csak egy másik Ubee-t adna, de azzal nem lennék beljebb. És az 1500 Ft-os kiszállási díjat sem szeretném kifizetni, ha nem talál semmit az emberük. Erre az ügyfélszolgálatos csaj már ment is hátra, és hozta nekem a bontatlan Compalt. Ott helyben be is regisztrálta, így mire hazaértem, már az Ubee le is volt tiltva, csak be kellett helyette dugnom a Compalt, és működött.
Szóval az a lényeg, hogy szerintem tanácsos személyesen bemenni egy ügyfélszolgálatra, és ott rinyálni. Persze lehet, hogy ott sem mindegy, milyen ügyintézőt fog ki az ember.
Ami a Compalt illeti, nem csak a 15 DS csatorna az előnye, hanem az is, hogy a wifije dual band, tehát párhuzamosan tud 2,4 és 5 GHz-es eszközöket is kezelni, nem úgy, mint az Ubee. Ha valaki nem dug rá saját routert, hanem csak a Compalt használja önmagában, és vegyesen vannak a két szabványt ismerő eszközei, ez jól jöhet.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
4Grider
nagyúr
válasz Faterkam #48942 üzenetére
T-kom-os nettel nem nézhetted a horizonon az rtl II-t, mert az a csatorna csak UPC hálózatból nézhető. Ha a TV GO-ra gondoltál, annak a minősége kicsit más, mint a horizon tv-é. A horizon tv-re semmiféle rendelkezésre állást nem ad a UPC, az "ingyenes" szolgáltatás, így egyes csatornák elég gyakran így működnek rajta. A használt nettől függetlenül.
-
4Grider
nagyúr
válasz Faterkam #48644 üzenetére
A mediacard jó választás (én is azt használom). Azt leszámítva, hogy max. egy nap a műsorújság, és nem éred el vele a videotárt, my prime-ot, meg az interaktív szolgáltatásokat.
Ha rájössz, hogy milyen szép a hd adások képe, egy tv esetében is havi plusz 1000 Ft lesz a HD tartalom ára. (Második tv-n még drágább.)
Az eszközeidhez már vegyél inkább saját routert. -
4Grider
nagyúr
válasz Faterkam #48640 üzenetére
Arra kell csak ügyelni, hogy ha több tv-n is akarod nézni a HD adásokat (kivéve közszolgálati HD adások), akkor minden egyes tv-n fizetni kell érte, nem kevés pénzt.
Arra kell ügyelni, hogy ha a netet több eszközön és normális minőségben akarod használni, akkor az ócska szolgáltatói eszközt bridge módba kell tenni, és normális saját routert kell használni.
Arra kell ügyelni, hogy ha az új Horizon box-ot kapod, akkor olvass vissza, hogy mi várható.
Ezeken kívül a többi már csak apróság (már amire ügyelni kell)... -
Apaxp
senior tag
válasz Faterkam #12924 üzenetére
B.U.É.K Mindenkinek.
Faterkam
Ha még bizonytalan vagy mediacard ügyben akkor egy kis segítség. Ma volt időm foglalkozni a Samsung Ue32C5000QW-s tv-vel. Kézi kereséssel bejöttek az eddig hiányzó tv és rádió csatornák is. Ami gond volt eddig hogy keresésnél a modulációérték rossz volt (256QAM kell legyen)és a jelátviteli sebesség is rossz volt (6900 KS/s kell legyen).
Szerintem a te Samsung Ue32C6500-as tv-d is simán kezeli majd a mediacardot.Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
upsyka
aktív tag
válasz Faterkam #12929 üzenetére
ja igen,azon átsiklottam,hogy melyik analog csomagod van....sztem szerelővel meg tudod beszélni,hogy legyen nagy analóg csomagod márha box mellett szükséged van egyáltalán rá...
más:
m3 mikor lrsz analógon?
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
Apaxp
senior tag
válasz Faterkam #12924 üzenetére
Nálam 2db UE32C5000qw tv van és kis hibával kezelik a médiacardot. Ami hiba az az hogy a digitális rádiócsatornákat nem találja meg, ill. a hatos csatorna, fixtv nincs. Van még egy UE32D5000 tv, ez viszont tökéletesen kezeli a kártyát.
Egyik típus sem szerepel a UPC kompatibilitási listáján.Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest