Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
válasz
peugeotmate #127893 üzenetére
Próbáld reggel korán, vagy késő este.
-
pjen
félisten
válasz
peugeotmate #127891 üzenetére
Szerintem hosszabbításhoz felveszik gyorsan. Én ONE ügyfél lettem azóta max ötöt csörög és felveszik.
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #114122 üzenetére
Melyikünk lesz a felperes, már csak az a kérdés.
-
válasz
peugeotmate #114083 üzenetére
Tudom, ismerős... Ha megnézed van hsz-em ahol majdnem 2 óra volt a várakozás és szét kapcsolt, mert 2 óra a limit a szolgáltatóknál, de van ahol 1 is. Nem tudom, akkor lehet priorizálják a hívásokat a bejelentések alapján, vagy fene sem tudja... Utóbbi időben volt olyan, hogy 30 perc sem kellett és fogadták a hívást...
-
válasz
peugeotmate #114094 üzenetére
Hibabejelentést az online felületen is megteheted.
+ Panasszal élhetsz a felügyeleti szerveknél ill. a Fogyasztóvédelemnél.
"Az előírások szerint a panasszal kapcsolatos élőhangos ügyintézést a szolgáltató köteles reklám elhangzása nélkül a telefonos ügyfélszolgálat menüsorrendjének első helyére tenni. Az ügy érdemi intézését emellett a kapcsolás létrejöttétől számított legfeljebb 5 percen belül meg kell kezdenie, ettől csak nagyon kivételes esetben, például rendkívüli időjárási körülmények miatt térhet el. " -
viktorhu
veterán
válasz
peugeotmate #114103 üzenetére
Anyunak konkrétan eltűnt a novemberi számlája az online felületről, miután kifizette. A számlatörténetben az októberi az utolsó, fent meg azt írja, hogy következő számla: november 26.
Két számlája duplán van befizetve (megijedt, hogy egy hónap elteltével is lejárt fizetetlen számlának mutatta őket, és befizette), az online tett számlareklamációra (csatolt igazolással) nem válaszoltak, személyes ügyfélszolgálatról elküldték, hogy nekik csak a bank által kiállított igazolás jó (amit a bank jó pénzért kiállít szintén személyes látogatással), az online nem.
És persze másfél órát várt a telefonos ügyfélszolgálatra, aztán letette.
Remélem, hogy gazdagon megünnepelték az új crm rendszer sikeres implementációját.
-
LouiS22
veterán
válasz
peugeotmate #114094 üzenetére
Kaptál egy sablon megnyugtató választ. De azt valójában nem tudod, hogy vettek-e fel hibajegyet (tipp: nem - mondjuk menet közben megoldódott legalább a problémád, szerencsés vagy).
Mit javaslok: telefon félretesz kihangosítva, közben dolgoz, csinálod, amit szoktál és ha mázlid van, akkor eljutsz élő emberhez. Vagy - ahogy egy ismerős írta - éjjel kettőkor első csörgésre felvették (nyugi, szerintem sem életszerű ez
).
Abban nagyon egyetértek, hogy valami k.. nem stimmel náluk üfsz szinten, és szinte biztos vagoyk abban is, hogy hamarosan lecsap rájuk valamelyik szerv. A végeredményben már kevésbé: lesz egy látszat bírság (hiszen nincs nevesítve összeg, amivel büntetni lehet őket), de a helyzetet valójában csak úgy tudják orvosolni, ha tömegesen vesznek fel munkaerőt. Az meg nem egyszerű, az okokat szerintem te is, én is pontosan ismerjük. A kör bezárult.
-
Gyuri27
félisten
válasz
peugeotmate #114083 üzenetére
-
LouiS22
veterán
válasz
peugeotmate #114091 üzenetére
Az szép és jó, csak az nem ügyfélszolgálati csatorna.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Renault Clio IV (4) Grandtour 1.5DCI Gyári Navigáció, könyöklő, radar
- Insta360 X4 + Cage + Premium és Standard Lens Guard + 2 db gyári akkumulátor + Telesin akksi töltő
- HP USB-C dokkoló G5, 120W-os táppal, Új
- Asus TUF Gaming B550M-Plus / Garancia!
- Acer Aspire ES1-520/ AMD A4 5000/ 6GB / 480GB SSD Windows 11.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest