- Milyen RAM-ot vegyek?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
NixonHUN
tag
válasz
Intruder2k5 #15323 üzenetére
Szia! Volt idom foglalkozni a dologgal, az eredmeny: E900 + technicolor bridge modban, tovabbra is ugyanazt csinalja. Adatforgalom egyszer csak nincs, restart oldja csak meg. Gepeket kulon-kulon is probaltam, semmi valtozas. Egy dologra jottem ra (amire nem is gondoltam), ha van torrent adatforgalom teljesen mindegy hany szalon hany torrent fut, az fekteti meg az egeszet. Fel, egy ora elteltevel nem megy a bongeszes, de a torrentek is megallnak. Szepen egyesevel piros lesz mind. Van valami otleted...? :S (ekezetekert sry, mobilrol vagyok). Ja, es a letoltes megy rendesen, ha csak feltoltes van akkor fordul ez elo...
-
NixonHUN
tag
válasz
Intruder2k5 #15323 üzenetére
LInksys e900 előtte egy évig hibátlanul ment egy digis kábelmodem mögött. Ha egyszer restartoltam, sokat mondok... Azt hiszem 80/25 (20?)-ös netem van.
Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest