Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- World of Tanks - MMO
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz
Bubukain #12027 üzenetére
En most csak a Maxert fizetek 1590-et jelenleg. Ha a Direct one ad 3 HBO csatornat + a Maxot 1490-ert, akkor az ar-ertek aranyban jobb
Viszont a weboldalukon en sehol nem talalom az arlistat a premium csomagokra... Csak azt h az elso honapban ingyenes. Ez mindenkinek "egyeni ajanlat"? Vagy merre talalhato?
-
masvilagx3
tag
válasz
Bubukain #11504 üzenetére
hogy teljes legyen a kép .a hiba csak nagyobb ünnepek tájékán van.karacsony ,húsvét. Általánosságban jó szokott lenni kis hibákkal. Most éppen meccselek velük. Több telefon. Most írtam egy hosszú emailt.
Próbáltam lekovetni hogy jön az adás hozzánk pl. Amit láttam hogy ha telekomos hálózatról néztem akkor egy server címet adott ki a rendszer. Vodafone-s nézve 4 server.. most várom a válaszukat. Ami vicc hogy Németországban, Ausztriában és Magyarban is a telekommal van ez. -
TraceR
tag
válasz
Bubukain #11493 üzenetére
Segíteni nem fog, de nálam is ugyanez van napok (már talán egy hét) óta. Szintén Telekomos net (1 gigabit ráadásul). Én LG TV-n használom az azon lévő appal, de gyarkolatilag használhatatlan. Megy pár másodpercig, de akkor is általában nincs szinkronban a hang/kép, aztán hosszú másodpercekre megáll. Ami szintén érdekes, hogy az egyéb alkalmazások a TV-n (Netflix, HBO GO, Youtube, stb) viszont gond nélkül futnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest