Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molvany
aktív tag
válasz
Lacikatona #7288 üzenetére
Ha nem tévedek, az a viszonteladó ( egy Budapesti ) már nem forgalmazza az UPC - t.
Tehát bemész egy UPC Direct forgalmazóhoz ( ami hozzád a legközelebb van ). Kötsz kártyás szerzödést. A Modult külön kell megvenned, az sehol sem jár automatikusan a Kártyához, ill a szerzödéshez..
Ha már van müködö kártyád, modulban és a TV - ben benne van. A parabola a megfelelö irányban és müködik a Thor mühold, ill. a holdon lévö fogható csatornák. Lesz vagy 7 - 800.
Na ezeket kell a számítógépen szelektálni, kikeresni az UPC Direct csatornákat és a megfelelö programmal sorba rakni ( vagyis a neked megfelelö sorrendbe rakod a nézhetö UPC csatornákat ).
Hogy milyen program kell neked, ez a TV . tipusától függ. Nekem 2 Samsung TV - m van, én egy ilyen programmal rakom a nekem megfelelö sorrendbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest