-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oracle69
újonc
Sziasztok,
van egy UPC Humax HD-s felvevo keszulekem, valami 300 GB-os merevlemezzel. Arra gondoltam, hogy kibovitem egy kulso merevlemezzel az USB-Porton keresztul.
Vettem egy Seagate Barracuda 2 TB-os merevlemezt es az usb-re rakotottem (Adapter segitsegevel Sata - USB). A rendszer latja is, tudok a merevlemezre meg elotte ramasolt dolgokat megnyitni, lejatszani.
De mikor arrol van szo, hogy szeretnek ra felvenni, vagy valamit ra atmasolni, akkor kiirja, hogy "Filet csak formazas utan tud a kulso USB- merevlemezre irni".. vagy valami ilyesmi. Oke, bemegyek a Beallitasok/Rendszer/Tarhely vagy milyen menube es ott nekiallok formazni. Kiirja, hogy "Folyamatban..." de ez tart vayg 4 oran at es a vegen befagy.. Tobbszor ismeteltem, de mindig ez van.
Nem tudom, hogy mit csinaljak. Van valakinek tapasztalata ez ugyben?
Elore is koszonettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest