Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frovery
senior tag
válasz
#99546112 #4995 üzenetére
Te kevered a kábelest a műholdassal, én nem!
T-nél nekem semmilyen kedvezményem nem volt, mivel nem T-s a terület. Kizárólag sat-ra lehetett előfizetni. Inviteles területen lakom. Így már ugrott minden kedvezmény.
UPC-nél pedig ha direkt kártyát kérsz, akkor semmilyen átbaltázás nincsen. 2012 novembere óta fizetem az 1990Ft-ot, + az 500Ft-ot a HD csomagért. És mivel direkt kártyám van, így a saját beltérikkel annyi felé osztom lakáson belül azt az 1 karit, amennyi felé akarom mindenféle + költségek nélkül. Na ezt a T-nél nem tudod megtenni, mivel a szutyok saját beltérijükkel nem tudsz mit kezdeni. Nálam a fő szempont a saját független használat.
Minőséget pedig komolyan írtam, hogy rosszabb a T-nél. Össze van ott is tömörítve majd 30 csatorna egy TP-n. Hiába MPEG-4 a tömörítésük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Riasztó topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest