Új hozzászólás Aktív témák

  • #99546112

    törölt tag

    válasz frovery #4991 üzenetére

    Fe én rengeteg kedvezményt is kaptam, mert platina szintű vagyok + tripla kedvezmény stb, de még arany szinten is olcsóbb ráadásul upc-nél a 3. box iszonyat drága, és azt mondta a szerelő anno, h nincs értelme 3 boxnak mert ugyanazt fogja látni, mint amit a második boxon néznek, nem értettem ezt igazából, mert nem értek hozzá, de ezért sem rendeltem, továbbá legalább az M2 is HD, ami náluk nem, a többi HD csatornáról nem is beszélve, ami nekem fontos, az M2 legalábbis a F1 szempontjából.
    Én szebbnek látom és mint mondtam az ár is jelentősen számít! Még az HBO is beelférne és akkor fizetnék annyit amennyit a UPC-ért fizettem, bár az HBO szemét. Továbbá van jópár nem HD csatorna is, ami érdekel és nézem, szóval elég sok érv szól mellette.
    Nos mi 6500Ft-ot fizettünk, A Direct+-ért. Parasztvakítás hogy az első 3 hónap ennyi meg annyi, azután meg hogy mennyi lesz, az sehol sincs feltüntetve. Sajnos kábeles lehetőség nincs, ezért vagyok rákényszerülve a parabolára, a T eddig meggyőzött, a direct-ből elég volt egész életre ennyi, amennyi. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák