Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Cyberpunk 2077
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Escape from Tarkov
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- EAFC 25
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nekem pl volt plazmám, egy samsung PS50C530-as, megvettem, beraktam, 1 óra múlva már nem voltam boldog, 5 nap után már el akartam adni. A beégés ugyan nem jelentkezett, de ez is csak azért, mert figyeltem rá, holott 10 pert rtl után 1 perig még látszott a logó, és ez látszott a beüzemelés elején, meg több hónap után is. Arról már nem is beszélek, hogy nagyon alaposan be volt járatva, azt első 600 órában fél fényerő, meg minden, utána is csak kíméletesen, de igazán jó sosem lett, fehér képernyő nekem csak szürke volt, a vibrálását meg nem tudtam megszokni. Fél évesen vitték el, de akkor már 2 hónapja félre volt rakva, vettem inkább egy 55"-os LG lcd, azt használtam bő két évig, most meg egy 55"-os Samsung Egde led-es tévém van, elégedett vagyok ezzel is. Az is mondhatod, hogy xar a samsung plazma, hogy xar a c sorozat, hogy xar az 530-as, anno a plazma topicban nem ezt mondta a sok hozzáértő...
Én meg azt mondom, a tapasztalataimra hagyatkozva soha többé plazma... Tényekre alapozott vélemény, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest