- Cyberpunk 2,5D-s akciójáték lesz a Quantic River
- Jövő év elején érkezik a King Arthur: Knight's Tale kiegészítője
- Suicide Squad: Kill the Justice League - Fókuszban Captain Boomerang
- Elhalasztották a Destiny 2: The Final Shape megjelenését
- Akciófigyelő: Ingyen beszerezhető PC-re az Assassin's Creed: Syndicate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Ez a videó kifejezetten nem új, hanem még tavaszi.
Viszont a Project M-ből van friss videó, ez alapján a vidámparki céllövölde alapján nem annyira interaktív mozis sétaszimulátor, mint az első trailere sugallta: [link]
Ez pedig itt az ÚJ Project LLL játék videó: [link]Sajnos nincs 4K, és ronda a tömörítés, de ez friss. Engem inkább emlékeztet a Titan Fall kampányaira, mint a felsorolt többi játékra.
Végleges címet meg akkor kapnak, ha készek és van megjelenési dátum.[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #1 üzenetére
Basszus a G-STAR videó helyett egy régebbit tettem be. Cseréltem azonnal a hivatalos videóra. (NCSOFT YT oldaláról)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Komplikato
veterán
-
Komplikato
veterán
Van itt egy "első 30 perc gameplay" videó, sajnos másodlagos forrásból. Mivel itt a nézőknek mutatták be élőben a játékot, természetesen végig pofáznak alatta egyszerre hárman is ékes koreai nyelven.
[link]"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Unreal Engine 5-re épülő alkotás látványával továbbra sincs problémánk.
- Dell Latitude 7410 2in1 i5-10310U, 8GB DDR4, 256GB NVMe, FHD IPS Touch, HUN Vil.Bill. Új Állapot,NBD
- SteamDeck 64GB
- AMD AM4 Alaplapok
- HP ProOne 240 G9 (6B232EA) - ÚJ - 24"-os All-IN-ONE PC - AIO - i5-1235U, 16GB, 512SSD, Win11 pro
- HP 24-cb1013nb - ÚJ 24"-os FullHD All-IN-ONE PC - Core i5, 8GB, 512 SSD, Win11
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest