Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
MasterMark #13403 üzenetére
Jelen esetben tekintsunk el a frame/packet megkulonboztetestol.
Nem olvastam miket tud, de okosnak tunik, lehet meg layer 3-on felul is tud valamit.
Az biztos, hogy VLAN ID opcio van a classifier-ben, mert a nekunk aktivalt flow csak layer 2, es csak a 2 VLAN-t engedi at, ami nekunk kell.
Jobban orultem volna ha csak "layer 1" flow-t allit be nekunk az admin (MUX1/port6/8 <--> MUX2/port6/8), de a lenyeg, hogy mukodik vegre ujra. Hab a tortan, hogy mindket VLAN megy. -
jerry311
nagyúr
válasz
jerry311 #13145 üzenetére
Szoval, ma megoldodott a problema vegre...
RAD Data Communications a gyarto, a termek pedig Megaplex-4.
Mindket oldalon van egy ilyen, kvazi parban. Akkor megy A-bol B-be csomag, ha megfeleloen van felkonfiguralva mindket oldalon a port, es azok ossze is vannak kotve egy 'flow'-val. Ha a beallitasok nem jok akkor a flow classifier nem oda kuldi csomagot ahova kellene, vagy eldobja ha egyik flow-ba sem illeszkedik.
A Megaplex admin csutortokon konfigolt valamit, ami miatt megszakadt teljesen a kapcsolat. Azota kiproblat sok dolgot, aminek eredmenye, hogy ma vegre ujra van kapcsolat.A Unifi switchecken pontosan ugyanaz a konfig, mint ahogy kiszallitas elott mukodott itt az irodai teszkornyezetben.
-
vicze
félisten
Abban teljesen igazad van, hogy túlgondolom, mert próbálok bárminemű logikát keresni valamiben amiben nincs...
UAP-XG egy ultra sűrűségű AP volt dual 4x4 5G-vel és 4x4 2,4G-vel, 1500 user kapacitással. Szóval nem én gondolom túl az elnevezéseket, hanem Ubi úgy döntött hogy random generálja őket konkrétan. Teljesen értelmetlen az egész.
Gyakorlatban a U7-Pro-XGS a Pro Max leszármazottja, kisebb lite mounttal, 10G-vel, drágábban.
U7-Pro-XG a sima Pro leszármazottja (nincs Zero Wait DFS és RT spectral analízis), lite mounttal drágábban, ráadásként a Pro-XG-n 0 szükség van a 10G-re, nem tudja kihasználni.
Azonos elnevezésű termékek, de tök más képességek. XG csak a 10G-t jelöli és oda kellett nyomorítani még egy S, mert fogalmuk nem volt mi legyen a neve.Az aktív hűtés a Pro-n és a Max-on meg akkora elbaltázás, hogy...
E7 dupla fogyasztás, nem jelentősen nagyobb gain-es antennákkal, ráadásul US-en kívül kisebb a 6G antenna gain mint a U6E-n. Én nincs benne 2,4 4x4, ami nevetséges azért az árért. Végképp nem tudom hova, mire szánták.
Azt hiszem az összes termékcsaládnál eljutottunk oda, hogy az ég világon semmilyen lépcsők nincsenek, csak teljes összevisszaság nevekben, és képességekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest