Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Антей
tag
válasz ubyegon2 #55794 üzenetére
Semmilyen formában n céloztam arra, h "eccerű" orvosok - hanem arra, h épp odaültettek valakit. A feleségemnél pl szemész is volt oltóponti orvos. Neki biztos nagy "gyakorlata", tapasztalata lehetett a covidról - de hát ugye tapasztalata senkinek se volt, 1 éve az oltásokról meg pláne n.
[ Szerkesztve ]
-
Антей
tag
válasz Biowaskular #51720 üzenetére
Én is úgy tudtam.
Holnap megyünk egy barátunkhoz Kismartonba, ezért ránézeztem a passra, aztán átváltottam EU-ra, és ezt dobta... -
Антей
tag
A fórum-társaknak mi van az oltási igazolásra (a papírra) írva? Mert nálam "Az oltóanyag neve/Name" rovatban a «Pfizer» szó szerepel, az pedig ugye a gyártó...
(Eddig n figyeltem fel rá, de egy barátom most jött haza külföldről, és volt egy kis gondja ezzel) -
Антей
tag
Ausztria cs az EMA által engedélyezetteket fogadja el
https://www.kleinezeitung.at/oesterreich/5979881/In-Oesterreich_Impfungen-mit-Sputnik-und-Sinopharm-reichen-nicht
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest