Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolopele

nagyúr

válasz Parci #64821 üzenetére

Lehetséges, csak éppen mit tudok innentől ezzel kezdeni? Ha az oltások generálták, végleg kicsesztem magammal, vagy van esély arra hogy elmúljon? Ugye a vuhanit oltás nélkül (akkor még nem is volt) meg sem éreztem, miközben nejem kifeküdt 4 hétre, majd kifeküdt a deltától is , amit én úgyszintén meg sem éreztem. Az omikron más, az ellen nem igazán véd eleve semmi, nejemet az is megviselte, még Favit is szedett, nekem kapart meg fájogatott kicsit a torkom pár hétig mint most is. Lehet, ha bízok a saját szervezetemben és kihagyom az oltásokat, most semmi bajom nem lenne, persze ez nem egyszerű olyan esetben, ha a családban van két tudós, akik eleve arra biztatnak, vegyem fel őket, na meg a kormány olyan kötelezettségeket szab, amelyek ellen nem tehetsz semmit (mondjuk remete lehettem volna). Olyat kérdezni sem merek tőlük már, hogy az oltások miatt lehetnek e ilyen bajaim, meg elmúlhatnak e, mert elküldenek melegebb éghajlatra :) Remélem a két gyerekkel nem lesz gond, ugye ők is kaptak két-két parizert.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés