-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
tuti nem lenne most annyi moderna.
viszont később igen, és eddig úgy tűnik, hogy az mrns-en lehet a legkisebb átfutási idővel módosítani, ha szükséges a mutációk miatt.
ez megint filléres tétel, ezen nem szabad spórolni.
csak ugye az a kormányzati stratégia, hogy aminek nem ők intézték a beszerzését, az drága (na vajon miért), aminek meg ők, ott a feleslegesen elköltött százmilliárdok sem számítanak.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Drizzt
nagyúr
De a kerdes nem az, hogy vagy ez, vagy az. Siman lehetett volna venni mindkettot. Ha nem kell esetleg tobbszoros ujraoltas, akkor is lehet majd neki piacot talalni. (Mindemellett en kinait es oroszt egyaltalan nem vettem volna, de el tudom fogadni, hogy talan millios nagysagrendben lesznek mindkettobol, akik ebben a fazisban is bevallaljak. Tehat osszessegeben nekem szemely szerint is hasznos, hogy vettek belole. )
I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest