Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sweet Lou 6

addikt

Én is ma kaptam Szputnyikot. Van egy rakás krónikus betegségem sajnos és mivel felszívódási zavar miatt eléggé le vagyok fogyva és idült arcüreg gyulladásom is van, eléggé rossz volt megtapasztalni a szervezés hatásait. 16.30-ra mentem az újpesti Károlyi Sándor kórházba, ahol is ebben a csodálatos időben kint kellett várni, mígnem 18:00-kor sorra kerültem. Addigra már egész testemben dideregtem, vacoktam (pedig felöltöztem mint az állat), így is adták be az oltást.
    De se hőmérés, de vérnyomás mérés, konkrétan semmi, csak kb mint a haszonállatokat: a hidegről be, levetkőzni és már nyomták is. Vagyis előtte még megkérdezték, hogy "milyen vakcina?" Mintha nekem aztán annyira tudnom kéne :D Plusz az embereket az oltás után 5 perccel már zavarták is haza, egyedül engem tartottak bent fél órát a krónikus nyavalyáim miatt.
    Azonkívül, hogy kicsit nyomottabbnak érzem magam és a pulzusom magasabb (~60 helyett ~80) egyelőre szerencsére nincs más. (Ehhez képest korábban az influenza oltástól szép kis görcseim voltak.) Persze ahogy olvasom majd 24 óra után meglátjuk, egyelőre kicsit azért izgulok, hogy ebben a másfél órás fagyoskodásban vajon megfázhattam-e vagy elkaphattam-e a covidot.

sweetlou6.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés