Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz Intruder2k5 #5752 üzenetére
Köszi, megpróbálom
Még időben volt, mert nem voltam eddig itthon, a két fájl közül melyiket szedjem? Mondjuk majd rákeresek neten, hogy kell updatelni, elsőre szeretem youtube-bal együtt csinálni -
FefeeX
veterán
Hali!
1.7-es verziós routerem van, gondoltam felteszem a DD-WRT-t, mert annyira egyelőre nem szeretnék parancssorban szórakozni. No igenám, de a DD-WRT oldala szerint ez csak 1.1 és 1.4 verziókhoz jó...
"TP-Link TL-WR1043ND 1.1 / 1.4"
Szóval akkor most, ha custom FW-t szeretnék, akkor mindenképp OpenWRT-znem kellene? Tovább megyek, ha mégis lehetséges valahogy a DD-WRT, még mindig menni fog a leírás szerint a torrentkliens futtatása alatta?Köszi előre is.
-
FefeeX
veterán
Arról van valakinek valami infója, miért nem kapható sehol hetek óta a router? Nekem jövő hétre ígérték, csak nem valami verzióváltás lesz, amihez majd nem lesz jó a DDWRT?
-
FefeeX
veterán
A következő kérdésem lenne:
UPC+WR1043ND+usbvinyó+torrent kliens --> ez mennyire működik jelenleg?
Bővebben:
jelenleg UPC nethez erősen szükséges az utorrent legfrissebb bétája, plusz azon belül az erőltetett titkosítás meg az UDP mód TCP helyett, hogy ki tudja kerülni a hülye forgalomszűrést. Namost, ez az említett telepíthető torrent kliens tudja ezeket? Illetve van valakinek ezzel konkrét tapasztalata, vagy venni kell és próbálkozni?Ja és még valami... Az USB-n NTFS rendszert nem is fog tudni használni a router? Csak mert akkor külön külső vinyót kellene vennem ahhoz is
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
woops nem jó helyre ment...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Politika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eFootball
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest