Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Path of Exile 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsense
csendes tag
Sziasztok fórumtársak!
Kis segítséget kérnék a haladóktól az alábbi problémák megoldásához.
1. Frissítettem a rendszert a napokban és visszatértem - kis MiniDLNA kitérőt követően - az Ushare használatához, mivel ez stabilabb, gyorsan indexel és nem utolsó sorban (qss) gombnyomásra indexel, így ha lejön egy film rögtön nézhetjük. A probléma csak az, hogy az mp4-et nem látja, pedig létezik rá megoldás csak nem tudom, hogyan kellene átültetni. Van esetleg valakinek tapasztalata?
2. Egy ideje definiálva van egy Guest wifi az OpenWRT-s leírás alapján, azonban ennek nem kellene állandóan mennie, csak akkor ha valaki használná. Erre az volt az ötlet, hogy a qss gombot hosszan megnyomva kapcsolja ki-be. Ezzel kapcsolatban két dolgot kellene megoldani. A qss gomb rövid (<2sec) megnyomásakor az eddigi ushare újraindítás történjen, hosszabb (>2sec) gombnyomás esetén pedig a guest wifit kapcsolja ki vagy be. Másrészről egy script kellene csak a guest-hez.
Előre is köszi!
Az OpenWrt az egyetlen olyan rendszer, amivel hasonlóan pozitív tapasztalataim voltak, mint az Androiddal!
-
nonsense
csendes tag
Sziasztok!
Eladnám a OpenWrt-re felkonfigolt TP-Link WR1043ND routerem, ha van valakinek méltányos ajánlata. 4év 11 hónap gari van még rá (+számla) és hibátlanul működik. Csupán vérszemet kaptam és szeretnék egy mééég erősebb hardwert.Az OpenWrt az egyetlen olyan rendszer, amivel hasonlóan pozitív tapasztalataim voltak, mint az Androiddal!
-
nonsense
csendes tag
Sziasztok.
Pár hónapja már nyüstölök egy ilyen kütyüt és elég sok mindent sikerült vele megoldanom. Új vinyó és a torrent miatt gondoltam, hogy újrahúzom, mert elég sok script és csomag került fel rá. /kisérleteztem egy kicsit/.
Valamit elszúrtam az újrahúzáskor és most az alábbi helyzet állt elő.
Be tudok menni failsafe módba, de ott ezt látom: root@(none):#
mount_root, firstboot és passwd után viszont ssh-ba már nem tudok belépni.Érdekes az is, hogy ha nem fix ip-n vagyok (192.168.1.2), és be van dugva a wan, akkor működik a net. Opkg parancsokra viszont hibaüzenetet ad.
Bármilyen megoldást szivesen veszek.
Előre is köszönöm.
Az OpenWrt az egyetlen olyan rendszer, amivel hasonlóan pozitív tapasztalataim voltak, mint az Androiddal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest