Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• herrká

senior tag

válasz xEon1337 #22882 üzenetére

Nyilván más hosszabb távon vagy időben. Mikor néztük a szalonban, a díler mindenképp az NX-re akart rábeszélni. Hiába hangoztattam, hogy csak ketten, meg nem baj ha kicsi... Ezért éppen csak kinyitott egy UX-et. Mivel én mindig azzal kezdem, hogy ülés legalsó állásba és hátra, így beulve a kb 2 percre, kényelmes távolságra esett minden. Keznek, labnak. Igaz a hátsó ulolap és az első ülés tamlaja között kb 5 cm maradt. Nyilván egy legalább pár 10 kilométeres probaut után derülne ki, hogy tényleg kényelmes, vagy sem?

• -szabi-

addikt

válasz xEon1337 #22882 üzenetére

Korábban már többször írtam, hogy hosszútávon nekem sem az igazi az ülés.
    Most, hogy említed a kormány kihúzása is közrejátszhat, nekem is hiányzott az a pár centi.

#22881 polonic
    Átbogarásztam a navi beállításait de csak elég felületesen.
    Köszi.

Elmúlt két hétben telefonról próbáltam zenét hallgatni Bluetooth-on keresztül.
    Azokat az eseteket most nem is számolom mikor kék háttér mert a csatlakozás nem jön össze.
    Ha összejön a csatlakozás és automatikusan folytatódik a zene az első fél perc puffereléssel telik. Utána folyamatos lesz időnkénti puffer előfordul ilyenkor gyorsul a zene egy pillanatra. Ezt végig csinálja.
    Ha összejön a csatlakozás de nem folytatódik automatikusan a zene akkor nekem kell rányomnom a lejátszásra, viszont ilyenkor normális a lejátszás.

Ha a csatlakozás később áll össze akkor a multimédia vendég módban marad és nem játszik zenét mert ugye azt az én fiókom hallgatta.
    Ezt sem értem ilyenkor miért marad vendég módban!?

Szóval bámulatos amit a telefon és az autó összehoz nekem.
    Érdekességképp az olcsó bluetooth hangszóróm és a még olcsóbb kínai fülhallgatóm pár másodperc alatt összecsatlakozik a telefonnal és gond nélkül szól a zene.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés