-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem eddig kétszer csinálta hogy kiírta hogy ready, de csak kúszott ha elengedtem a féket, de gázadásra nem történt további gyorsulás. De mivel ez első 3 héten volt nem is figyeltem hogy az m43 kis piros lámpája mit tesz... Mióta zsebembe van az m43 jeladó a lakás kulccsal ilyen nem történt. Olyan viszont volt 2-3szor hogy közölte indításra az autó hogy érintsem a kulcsot a power gombhoz (megint csak hátsó ülésen volt a kulcs), ami ugye arra van ilyeneknél általában ha lemerült az elem a kulcsban. Ilyenkor az sem segít ha magamhoz veszem a kulcsot (közelebb a kormányhoz) ilyenkor tényleg csak odaérintésre indul.
Sok az elektronika...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16GB G.SKILL Trident Z Royal 4600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest